PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord 3-2. Start bun în preliminariile CM 2022

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022.

25 mart. 2021, 19:12
PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord 3-2. Start bun în preliminariile CM 2022

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord.

Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord AICI

România – Macedonia de Nord 3-2: Final nebun de meci, Hagi readuce avantajul pentru tricolori.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD  2-2, oaspeții egalează în două minute. În cealaltă partidă, Germania s-a distanțat la 3-0.

În celălalt meci al zilei, Germania conduce tot cu 2-0 pe Islanda.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD 2-0. Valentin Mihăilă înscrie SUPERB, din afara careului, cu un trasor care îl învinge pe Dimitrievski!

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD 1-0. Florin Tănase deschide scorul cu un șut cu latul, la colțul lung, din interiorul careului mare. Pasa decisivă îi aparține căpitanului Vlad Chiricheș.

Update: Selecţionerul Mirel Rădoi, restat pozitiv cu coronavirus la 16 martie, este pe banca tricolorilor, el făcând miercuri şi joi două teste cu rezultate negative.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD, echipele de start

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Centralul lusitan de 38 de ani a făcut parte din brig

România face parte din Grupa J, alături de Germania, Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord și Armenia, iar Mirel Rădoi are ca obiectiv calificarea la turneul final din Qatar. Prima echipă din grupă va merge direct la Mondial, în timp ce echipa clasată pe formația secundă va merge la baraj. Din 1998 n-a mai fost prezentă România la un Campionat Mondial, de atunci „tricolorii” reușind să rateze cinci campanii de calificare.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD LIVE LIVEO, „tricolorii” debutează astăzi în preliminariile CM 2022

România și Macedonia de Nord s-au întâlnit ultima dată în 2010, într-o partidă amicală câștigată de macedoneni cu scorul de 1-0. Totuși, în confruntările din „oficiale” România s-a impus de fiecare dată: de două ori în preliminariile pentru Mondialul din 1998 și de alte două ori în preliminariile pentru CM 2006. Cinci victorii a reușit să obțină România în meciurile de debut disputate acasă în preliminariile pentru calificarea la Cupa Mondială. În plus, naționala lui Rădoi e neînvinsă în ultimele două jocuri oficiale: victorie cu Norvegia 3-0 și egal cu Irlanda de Nord.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord. Jucăm în galben

Echipa naţională va evolua în noul echipament, de culoare galben, la meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Potrivit FRF, naţionala Macedoniei de Nord va evolua în culoare roşie. Naţionala României joacă în această seară, de la ora 21.45, cu Macedonia de Nord,  în preliminariile CM-2022.

Vă mulțumim pentru imaginile în echipamentul României trimise la concurs! Prin tragere la sorți, noul tricou al…

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Thursday, March 25, 2021

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord. Cu ce numere joacă

„Tricolorii” şi-au ales numerele pentru meciul cu Macedonia de Nord, din această seară, de pe Arena Naţională. Alexandru Maxim va evolua cu 10, iar Ianis Hagi cu 14.
Numerele alese de tricolori pentru meciul cu Macedonia de Nord:

1. Florin Niţă • 2. Vasile Mogoş • 3. Alin Toşca • 4. Ovidiu Popescu • 5. Ionuţ Nedelcearu • 6. Vlad Chiricheş • 7. Nicolae Stanciu • 8. Alexandru Cicâldău • 9. George Puşcaş • 10. Alexandru Maxim • 11. Nicuşor Bancu • 12. David Lazar • 13. Claudiu Keşeru • 14. Ianis Hagi • 15. Andrei Burcă • 16. Ionuţ Radu • 17. Erik Bicfalvi • 18. Răzvan Marin • 19. Florin Tănase • 20. Dennis Man • 21. Valentin Mihăilă • 22. Mario Camora • 23. Florinel Coman
Naţionala României joacă în această seară, de la ora 21.45, cu Macedonia de Nord,  în preliminariile CM-2022.

Stoichiţă spune că primul test efectuat de Mirel Rădoi a fost negativ

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, că primul test pentru detectarea noului coronavirus, efectuat de selecţionerul Mirel Rădoi, a fost negativ.
„Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea”, a declarat Stoichiţă, la ProX.

Selecţionerul Mirel Rădoi a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2, la 16 martie. El a condus din izolare pregătirea naţionalei.

România va întâlni, joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, echipa Macedoniei de Nord, în prima partidă din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.

Pentru a putea sta pe bancă la acest meci, Rădoi trebuie să aibă două teste negative.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord. Ce spune selecţionerul Macedoniei

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Macedoniei de Nord, Igor Angelovski, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Naţională din Capitală, că jucătorii săi trebuie să arate respect reprezentativei României în partida de joi din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

„Trebuie să arătăm respect naţionalei României. România a avut întotdeauna şi are şi acum jucători de valoare. Nu trebuie să uităm că în acest moment naţionala de tineret a României joacă la Campionatul European U21, dar totuşi jucătorii de acolo au fost lăsaţi la prima reprezentativă. Sunt jucători precum Man, Mihăilă, Hagi sau Stanciu a căror calitate nu trebuie neglijată. Este o naţională puternică, o naţională care a avut mereu rezultate importante”, a spus el.

Tehnicianul a recunoscut că are emoţii înaintea acestei partide ştiind că Arena Naţională din Bucureşti va fi gazda Macedoniei de Nord la Campionatul European din vară.

Selecționerul Macedoniei de Nord, entuziasmat înaintea meciului cu România. Răspunsul care l-a vizat pe Hagi
„Sigur că emoţii există pentru că Bucureştiul va fi gazda noastră la EURO 2020, unde sperăm să facem o figură frumoasă. Aşteptăm ca spectatorii să se întoarcă pe stadioane până atunci. Ştim că între Macedonia şi România sunt relaţii de prietenie, ştim că aici există o puternică diasporă macedoneană. Dar în clipa asta ne gândim numai la meciul de mâine în care vom fi adversari. Şi sperăm ca la Campionatul European vom avea parte şi de suporterii noştri, dar şi de susţinerea publicului român”, a spus el.

Întrebat dacă ar putea convoca un român în lotul Macedoniei de Nord pentru CM 2022, care ar fi acela, Angelovski a răspuns: „Gheorghe Hagi”.

Antrenorul macedonean i-a urat sănătate selecţionerului României, Mirel Rădoi, aflat acum în izolare după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. „Îi urez multă sănătate selecţionerului României şi însănătoşire grabnică. Sper să aibă un test negativ iar mâine să poată sta pe banca României”, a menţionat Igor Angelovski.

România-Macedonia de Nord e LIVE joi, 25 martie, de la 21:45, pe PRO TV și Radio România Actualități!

Citeşte şi Tătăruşanu s-a retras din echipa naţională. Emoţionantă scrisoare de adio a celui care a apărat peste un deceniu poarta României