BELGIA – ITALIA 1-2 în meciul zilei la Euro 2021. Urmează duelul cu Spania pentru un loc în finală

Italia a învins Belgia cu 2-1, toate cele trei goluri fiind marcate în prima repriză, și s-a calificat în penultimul act al competiției.

02 iul. 2021, 21:41
BELGIA – ITALIA 1-2 în meciul zilei la Euro 2021. Urmează duelul cu Spania pentru un loc în finală

BELGIA – ITALIA 1-2. 

Reprezentativa Italiei s-a calificat în semifinale Euro-2020, după ce a învins, vineri, la Munchen, cu scorul de 2-1, selecţionata Belgiei, în sferturile competiţiei. Pentru Italia au marcat Barella, în minutul 31 şi Insigne, în minutul 44. Golul belgienilor a fost înscris de Lukaku, în minutul 45+2, din penalti. În semifinale, Italia va juca în compania Spaniei, marţi, la Londra.

BELGIA – ITALIA ONLINE STREAMING PROTV LIVE VIDEO sau Voyo.ro

  • Min. 90,1-2.
  • Min. 45, penalty pentru Belgia: Lukaku transformă lovitura de pedeapsă obşinută de Doku, 1-2
  • Min. 43: Insigne ridică scolruil la 2-0
  • Min. 31:  Barella deschide scorul, 1-0 pentru Italia, după ocazii uriaşe ale Belgiei
  • Min. 14: Gol anulat Italiei pentru ofsaid
  • Reprezentativa Spaniei s-a calificat în semifinale la Euro-2020, după ce a învins selecţionata Spaniei, scor 3-1, la loviturile de departajare, vineri, la Sankt Petersburg, în sferturile competiţiei. Adversara din semifinale va fi învingătoarea din acest meci.

PROTV LIVE VIDEO BELGIA – ITALIA ONLINE STREAMING.  ECHIPELEBelgia: Courtois – Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – T. Hazard, Witsel, Tielemans, Meunier – De Bruyne, Lukaku, DokuSelecționer: Roberto MartinezItalia : Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, InsigneSelecționer: Roberto ManciniStadion: Allianz Arena (Munchen, Germania)Arbitru: Slavko Vinčić (Slovenia)

Belgia – Italia PRO TV live de la EURO 2020 poate fi vazut prin streaming video folosind link-urile de mai jos :

„Italia va ataca din prima secunda, vor fi foarte bine asezati si dinamici. Fiecare jucator isi stie rolul”, a declarat Roberto Martinez, selectionerul Belgiei.

„Ne vom face jocul respectand echipa adversa, deoarece stim cat de buni sunt. Nu mai exista meciuri usoare, asa cum s-a putut observa la acest turneu. Belgia este una dintre cele mai bune echipe din lume la acest moment”, a explicat si Roberto Mancini, antrenorul Italiei.

PROTV LIVE VIDEO BELGIA – ITALIA ONLINE STREAMING. Belgia și Italia sunt neînvinse la Campionatul European! Ambele naționale au ieșit cu punctaj maxim din grupe, dar au avut totuși scenarii diferite în faza optimilor. Belgia a trecut la limită de Portugalia, scor 1-0, în timp ce Italia a avut nevoie de reprize de prelungiri pentru a o trimite acasă pe Austria.

Predicţiile pariorilor pentru sferturile de finală au fost date peste cap în optimile de la EURO 2020, multe favorite fiind eliminate. O mare parte din ei au nimerit însă cu sguranţă prezenţa în sferturi ale Belgiei şi Italiei.

Belgia a eliminat la limită deţinătoarea titlului, Portugalia, pentru a ajunge în sferturi, în timp ce Italia a avut nevoie de prelungiri în faţa Austriei, ca să-şi câştige locul în penultima fază a turneului.

Totuşi, ambele echipe au trecut lejer de faza grupelor şi au rămas singurele echipe neînvinse din turneu, după eliminarea Olandei.

După succesul în faţa Austriei, Italia se află acum la capătul unui şir de 31 de jocuri fără înfrângere, doborându-şi propriul record, datând din 1939.

PROTV LIVE VIDEO BELGIA – ITALIA ONLINE STREAMING.  Belgia are la rândul ei 13 meciuri fără înfrângere, în ciuda faptului că trebuie să facă faţă unui şir de accidentări. Pentru vineri belgienii nu sunt încă siguri de prezenţa în echipă a lui Kevin De Bruyne şi a lui Eden Hazard.

Atât Italia, cât şi Belgia au câştigat ultimele 14 meciuri la Campionatul European, incluzând şi preliminariile, ceea ce înseamnă că acum deţin recordul competiţiei, alături de Germania, gazda de vineri a meciului.

În urma acelei accidentări, Chiellni a fost înlocuit în axul apărării Squadrei Azzurra cu Francesco Acerbi, care rămâne în continuare o opţiune viabilă pentru selecţionerul Roberto Mancini în vederea jocului cu belgienii.

Marţi seara, Chiellini a fost utilizat în axul apărării alături de Leonardo Bonucci, colegul său de la Juve, printre posibilii titulari, cu ocazia exerciţiilor tactice desfăşurate la centrul de pregătire al naţionalei Italiei de la Coverciano, unde s-a disputat şi un joc-şcoală.

Celălalt accidentat din lotul Italiei, Alessandro Florenzi, a reluat la rândul său antrenamentele, lucrând însă separat sub supravegherea unui preparator fizic. Florenzi a suferit o contractură musculară în cursul partidei de deschidere cu Turcia (3-0), fiind înlocuit la pauză.

PROTV LIVE VIDEO BELGIA – ITALIA ONLINE STREAMING.  De partea cealaltă, Kevin De Bruyne e anunțat titular în formația lui Roberto Martinez, potrivit Sky Sports, deși de fotbalistul lui City a fost accidentat de portughezul Palhinha în partida din optimile de finală. Jurnalistul Joey Mancini susține că De Bruyne și Hazard vor fi doar pe banca de rezerve.

Selecționerul spaniol al Belgiei nu știe dacă va putea conta și pe Eden Hazard, accidentat și el în partida cu Portugalia.

Ultimele două sferturi de finală, Cehia – Danemarca şi Ucraina – Anglia se vor disputa sâmbătă.

ȘOC ÎN FOTBAL! Lionel Messi este liber de contract și poate semna cu orice echipă GRATIS
EURO 2020 | Rezultatele din optimi

Ţara Galilor – Danemarca 0-4
Italia – Austria 2-1 (după prelungiri)
Olanda – Cehia 0-2
Belgia – Portugalia 1-0
Croaţia – Spania 3-5, după prelungiri
Franţa – Elveţia 3-3, 4-5, la loviturile de departajare
Anglia – Germania 2-0 (0-0)
Suedia – Ucraina 1-2, după prelungiri
EURO 2020 | Programul sferturilor de finală

Vineri 2 iulie

Elveţia – Spania (19:00, St Petersburg)
Belgia – Italia (22:00, Munchen)

Sâmbătă 3 iulie

Cehia – Danemarca (19:00, Baku)
Ucraina – Anglia (22:00, Roma)
EURO 2020 | Programul semifinalelor

Marţi 6 iulie

semifinala 1: Belgia/Italia – Elveţia/Spania (22:00, Londra)

Miercuri 7 iulie

semifinala 2: Ucraina/Anglia – Cehia/Danemarca (22:00, Londra)

PROTV LIVE VIDEO ELVEŢIA-SPANIA ONLINE STREAMING 0-1. „Furia Roja” declară război neutralităţii, în sferturile EURO 2020