UCRAINA – ANGLIA 0-4. S-a stabilit careul de aşi de la Euro 2021

Anglia a învins cu 4-0 Ucraina şi este ultima semifinalistă de la Euro-2021. Săptâmâna viitoare se decide noua campioană europeană.

03 iul. 2021, 23:48
UCRAINA – ANGLIA 0-4. S-a stabilit careul de aşi de la Euro 2021

UCRAINA – ANGLIA 0-4. 

Reprezentativa Angliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal, trecând în sferturile de finală, sâmbătă, pe Stadionul Olimpic din Roma, de selecţionata Ucrainei, scor 4-0.

Ultimul sfert de finală de la EURO 2020 a confirmat calculele hârtiei, Anglia învingând categoric reprezentativa Ucrainei, cu 4-0 (1-0), pe Stadio Olimpico, din Roma, calificându-se în semifinala în care va întâlni naționala Danemarcei.

Semifinalele Euro 2020:
Italia – Spania | marți, 6 iulie, de la ora 22:00 (Wembley, Londra) 
Anglia – Danemarca | miercuri, 7 iulie, de la ora 22:00 (Wembley, Londra)

A fost o partidă în care s-a jucat practic într-un singur sens. 11.800 de spectatori au fost martorii deschiderii scorului, în minutul 4, de către Anglia, prin Hary Kane, care a valorificat o pasă a lui Raheem Sterling..

La capătul uneia dintre puținele acțiuni ofensive ale Ucrainei, șutul plasat al lui Roman Yaremchuk a fost respins în corner de portarul englez Jordan Pickford, în minutul 17.

La un minut după revenirea de la vestiare, Luke Shaw a centrat o minge în fața careului mic, de unde fundașul Harry Maguire a trimis imparabil în poarta lui Georgi Bushchan (2-0, min. 46).

Același Luke Shaw l-a servit peste 4 minute pe căpitanul Hary Kane, care nu a iertat, marcând al doilea său gol al meciului și al treilea de la EURO 2020 (3-0, min. 50).

Total debusolați, ucrainienii au mai primit un gol din fază fixă, cornerul executat de Mason Mount încheindu-se cu reușita cu capul al lui Jordan Henderson.

S-a încheiat 4-0, Ucraina nereușind să mai pună probleme consistente, ăn ciuda faptului că Anglia a cedat deliberat posesia jocului în ultimele minute.

În ultiele 5 minute ambele echipe au jucat la trecerea timpului, procedeul preferat fiind pasa „acasă”.

Anglia s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Danemarca, în timp ce Ucraina a încheiat cea mai bună participare din istorie la un turneu final European.

 

UCRAINA – ANGLIA ONLINE STREAMING PROTV LIVE VIDEO 

Min. 63: 4-0, gol Henderson

Min. 51: Kane realizează dubla

Min. 48: GOOL, 2-0 pentru Anglia, Maguire rezolvă în mare calificarea în semifinale

Min. 4: GOOOL Anglia! Sterling trece de Shaparenko, îi pasează perfect lui Kane, care deschide scorul. Misiune grea pentru Ucraina încă din debutul mecilui. Rămâneţi pe romaniatv.net.

Anglia a trecut de Germania într-un meci entuziasmant, reușind să nu primească gol în niciunul dintre cele 4 meciuri de până acum.

Ucraina și Anglia s-au întâlnit cel mai recent în 2013, într-un amical, 0-0.

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – ANGLIA ONLINE STREAMING, echipe de start:

Ucraina: Bushchan – Karavaev, Zabarnyi, Kryvtsov, Matviyenko, Mykolenko – Sydorchuk, Zinchenko, Shaparenko – Yarmolenko y YaremchukSelecționer: Andriy ShevchenkoAnglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Rice, Phillips – Sancho, Mount, Sterling – KaneSelecționer: Gareth SouthgateStadion: Olimpico din Roma (Italia)Arbitru: Felix Brych (Germania)

Ucraina -Anglia PRO TV live de la EURO 2020 poate fi vazut prin streaming video folosind link-urile de mai jos :

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – ANGLIA ONLINE STREAMING. Ce spun selecţionerii

Selecționerul a jucat o carte câștigătoare împotriva trupei lui Joachim Low, introducându-l în al doilea act pe Jack Grealish, care a dinamizat atacul. Starul lui Aston Villa a inițiat faza din care Luke Shaw i-a pasat lui Sterling, care a deblocat tabela (1-0), apoi i-a centrat excelent, pentru 2-0, căpitanului Harry Kane.

Danemarca s-a calificat în semifinalele EURO 2020. Nordicii au învins cu 2-1 Cehia, la Baku

„Încă n-am cucerit Everestul. Am lăsat imediat în urmă victoria cu Germania și ne-am mutat toată atenția pe meciul cu Ucraina”, a spus Gareth Southgate, la conferința de presă.

De partea cealaltă, Ucraina s-a calificat în premieră în sferturile de finală, după ce a eliminat selecționata Suediei, (2-1), marţi la Glasgow, victorie conturată de Artem Dovbyk în ultimele secvenţe ale prelungirilor (120+1).

„Anglia este o echipă grozavă, au o bancă de rezerve valoroasă, un staff tehnic deosebit şi suntem avertizaţi cât de dur va fi acest meci. Am văzut toate meciurile lor din grupă, nu şi victoria contra Germaniei, pentru că am avut de pregătit jocul nostru cu Suedia.

Este foarte dificil să înscrii împotriva lor, dar forţa lor nu trebuie să ne sperie. Ar trebui să ne motiveze pentru că totul este posibil în fotbal şi în viaţă, iar noi vom juca din inimă, pentru a le aduce fanilor noştri mai multe bucurii”, a declarat Andriy Shevcenko.

Spania, în semifinale la Euro 2021. Elveţia pierde la loviturile de departajare

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – ANGLIA ONLINE STREAMING. Ce a prezis porcușorul Elvis

Elvis şi ”prietenul” său Polly au prezis corect victoria reprezentativei lui Gareth Southgate în faţa Germaniei, în runda precedentă, alegând să mănânce dintr-un castron pe care era desenat steagul Angliei.

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – ANGLIA ONLINE STREAMING. Vineri seara, Elvis a preferat din nou să mănânce din castronul pe care era desenat drapelul englez, ”prezicând” astfel că Three Lions se vor califica în semifinale. Pe 1 iulie, motanul Ahile, „oracolul” de la muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a prezis victoria selecţionatei Spaniei în faţa Elveţiei, în sferturile de finală ale EURO 2020. Acest lucru s-a şi întâmplat vineri seara, Spania calificându-se în semifinale după ce a învins cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal după 120 de minute, 1-1 (1-0, 1-1).

Ca şi în predicţiile anterioare ale felinei, curatorii muzeului i-au dat lui Ahile să miroasă două boluri cu mâncare. Imediat după ce le-au pus pe masă, montanul s-a repezit asupra castronului pe care se afla steagul Spaniei. El a mâncat din acel bol circa un minut.

Îngrijitorul a anunţat că Ahile nu a manifestat niciun interes faţă de castronul elveţian şi a optat pentru cel spaniol. Felina, una dintre comorile muzeului Ermitaj, este surdă dar aproape infailibilă atunci când vine vorba de alegerea câştigătorului pe terenul de fotbal. De la debutul actualului Campionat European, Ahile a făcut şase predicţii, în cinci din ele reuşind să prevadă corect învingătoarea.

În urmă cu trei ani, la Cupa Mondială din Rusia, motanul a prezis victoria selecţionatei ruse în faţa Spaniei, în optimile de finală, una dintre surprizele competiţiei. Ahile iubeşte fotbalul şi, potrivit îngrijitorilor săi, îşi petrece ziua jucându-se cu mingea în subsolurile muzeului.

Câteva zeci de pisici, ai căror strămoşi au fost aduşi de ţarul Petru cel Mare în secolul XVII, protejează în prezent de rozătoare capodoperele de la muzeul Ermitaj şi dispun de un personal dedicat lor.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZMAI-gG1W0