Provincia se revoltă. Fotbal Anti Bucureşti va ignora granzii Capitalei

Sătul de atenţia excesivă acordată cluburilor bucureştene, un jurnalist ploieştean a lansat un site în care va publica exclusiv informaţii despre grupările din provincie.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 12:44
Provincia se revoltă. Fotbal Anti Bucureşti va ignora granzii Capitalei

Ultimele patru ediţii ale Ligii I au fost câştigate de formaţii din provincie, însă presa centrală continue să fie preocupată mai mult de echipele bucureştene, chit că informaţiile despre ele sunt de multe ori prea puţin relevante. Aceşti ani de dominaţie mediatică a grupărilor din Capitală, pe un fond real de lipsă a performanţelor, a atras protestul presei din provincie, iar un jurnalist ploieştean chiar a luat atitudine.

După cum informează adevarul.ro, Adrian Rădulescu a lansat, în această săptămână, site-ul Fotbal Anti Bucureşti. „Anti Bucureşti adică opus Bucureştiului, nu împotriva Bucureştiului”, a ţinut el să sublinieze.

Nu mai putem răbda, nu mai putem aştepta! E vremea să luăm atitudine! Lumea noastră nu are nimic în comun cu lumea lor! Vrem un fotbal curat, eliberat de tot ceea ce înseamnă poluarea Capitalei. Ne-am săturat de aerele Naşului şi odicolonul verbal al cetăţeanului Mitică de la Ligă! Vrem să respirăm cotidian fără mulţimea ştirilor prefabricate, trunchiate, comandate, mistificate, cancanizate despre cluburile din Bucureşti!„, scrie Adrian Rădulescu pe fotbalantibucuresti.com.

Aici nu veţi citi niciodată cronica unor meciuri disputate între echipele din Capitală. Noi suntem cei mulţi! Noi ne vom reda bucuria fotbalului! Dacă ne pasă, vom fi cu toţii aici! De azi înainte, Provincia este capitala!!!„, a concluzionat el.