PROVOCARE EXTREMĂ: David Blaine s-a băgat într-o instalaţie cu un milion de volţi de curent VIDEO

Sute de curioşi s-au adunat în centrul New Yorkului ca să vadă o nouă scamatorie marca David Blaine. Magicianul s-a aşezat în centrul unei instalaţii prin care trec un milion de volţi de electricitate. Înainte de a-şi începe spectacolul el s-a îmbăcat, evident, într-un costum protector.

RomaniaTV.net
06 oct. 2012, 09:00
PROVOCARE EXTREMĂ: David Blaine s-a băgat într-o instalaţie cu un milion de volţi de curent VIDEO

Blaine spune că va rămâne în mijlocul milionului de volţi timp de 73 de ore. În acest interval, el nu va putea să bea sau să mănânce nimic, dar va avea totuşi o cupaţie. Magicianul are căşti şi microfoane instalate în costumul protector – astfel că va putea interacţiona cu publicul.

Ca să reziste la curentul electric, el va fi acoperit în întregime de o platoşă din zale de oţel, va purta încălţăminte cu talpă de fier şi o cască asemănătoare cu o cuşcă.

Sute de curioşi au asistat la debutul aventurii lui David Blaine.

Show-ul este sponsorizat de o firmă ce produce aparate electronice. Compania vrea astfel să-şi promoveze noile computere.

Pentru prima oară în cariera lui Blaine, această nouă acţiune va fi transmisă în direct pe internet pe site-ul: http://www.youtube.com/electrified