Provocarea online care i-a adus sfârșitul. Adolescent român, găsit mort în Italia de fratele lui mai mic

Caz șocant în Italia! Un adolescent român de 16 ani a fost găsit fără suflare lângă propriul său calculator. Fratele lui cu patru ani mai mic a fost cel care a făcut descoperirea macabră.

02 apr. 2024, 10:34
Provocarea online care i-a adus sfârșitul. Adolescent român, găsit mort în Italia de fratele lui mai mic

Adolescent român, găsit mort în Italia de fratele lui mai mic. Anchetatorii iau în considerare varianta ca băiatul să se fi sinucis după ce a participat la o provocare online care implică ținerea respirației pentru cât mai multă vreme.

Citește și Prețuri de Dubai pe litoralul românesc! Cât trebuie să scoți din buzunar în vara lui 2024 pentru câteva zile de vacanță la malul Mării Negre

Cu toate că au ajuns rapid la fața locului, echipele de salvare nu au putut să mai facă nimic pentru el. Parchetul a deschis o anchetă, iar procurorii investighează o posibilă instigare la suicid.

Autoritățile cred că Antonio a participat la „Blackout Challenge”, o provocare periculoasă tot mai populară pe rețelele sociale, care implică ținerea respirației pentru cât mai mult timp.

Antonio erau un elev foarte silitor și pasionat de sport, fiind în anul trei la un liceu cu profil informatic.

Citește și Lovitură uriașă pentru români chiar în Postul Paștelui! Cât a ajuns să coste varza în piețele din România: „Acum este trufanda”

Directorul instituției de învățământ unde învăța elevul, Daniela Maranella, a exprimat șocul și tristețea în urma pierderii unui elev atât de valoros și implicat în viața școlară și extrașcolară.

Primarul, Mario Nugnes, la rândul său, a vorbit despre impactul devastator al acestui eveniment asupra orașului și a sugerat posibilitatea declarării unei zile de doliu în ziua înmormântării.