Provocarile TOAMNEI 2017 pentru toate zodiile. Ce trebuie să faci ca să-ţi meargă bine

Daca septembrie ar trebui sa aiba o tema aceasta ar fi „Intra in vibratia Fecioarei". Nu evita adevarul doar pentru ca iti este teama ca altfel lucrurile vor degenera. Relatia care nu-ti permite sa fii tu insuti nu este una sanatoasa.

06 sept. 2017, 20:40
Provocarile TOAMNEI 2017 pentru toate zodiile. Ce trebuie să faci ca să-ţi meargă bine

Accepta adevarul, iar din acel moment fericirea va incepe sa infloreasca. Nu-ti fie teama de schimbare. Este singura constanta a vietii pe care te poti baza.

Angajeaza-te sa faci schimbarile care iti permit sa traiesti viata asa cum doresti. Iata cum ar putea arata schimbarea pentru fiecare fiecare zodie in parte.

Fecioara

Faptul ca nu te mai simti bine ti se pare suficient pentru a iesi dintr-o relatie insa atunci cand te porti fara gentilete in relatiile cu ceilalti este ca si cum ai pune otrava in apa pe care o impartiti: te va afecta atat pe tine cat si pe celalalt. In aceasta luna, reactiile tale vor fi, in general, bazate pe teama si tocmai de aceea ai pute face cativa pasi gresiti. De asemenea, exista o mare diferenta intre cum te simti si cum vor evolua lucrurile pentru oamenii apropiati tie sau cu cei cu care ai o reatie. Nu te grabi sa tragi concluzii sau sa reactionezi intr-o maniera pasiv agresiva daca nu stii totul despre o anumita situatie.

Balanta

Este timpul pentru integrare. Sunt atat de multe instrumente de dezvoltare personala, de la carti la articole pe net si filmulete insa ai devenit atat de obsedat de toate acestea incat risti sa devii un colector care, insa, nu pune nimic in practica. Rezerva-ti timp pentru a practica implementarea intelepciunii pe care ai colectat-o fara sa mai cauti si alte informatii. Nu trebuie sa te izolezi pentru a face asta, insa trebuie sa renunti sa-i mai intrebi pe ceilalti ce sa faci. Impartaseste-ti gandurile si sentimentele cu familia astfel incat relatiile tale sa se dezvolte in continuare. Totodata, este timpul sa ai mai multa incredere in tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.