Proxeneţi REŢINUŢI în scandalul cu prostituatele de lux din Mehedinţi

Cei trei lideri ai grupării, care au fost audiaţi miercuri la sediul DIICOT Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, sunt acuzaţi că au racolat 25 de eleve, inclusiv minore, şi le-au transformat în prostituate. Printre clienţi se numără politicieni, oameni de afaceri sau avocaţi.

12 feb. 2015, 09:11
Proxeneţi REŢINUŢI în scandalul cu prostituatele de lux din Mehedinţi

25 de eleve, printre ele şi multe fete care încă nu au împlinit 18 ani, au ajuns de pe băncile şcolii direct în paturile afaceriştilor, primarilor sau avocaţilor.

Reţeaua, condusă de cei 3 proxeneţi care au fost reţinuţi, racola fetele chiar din jurul şcolilor. Unul dintre proxeneţi le făcea reclamă elevelor pe o reţea de socializare, ceilalţi le promovau în cele mai influente cercuri: de la politicieni locali, la primari, avocaţi renumiţi sau chiar funcţionari din MAI.

La audieri, fetele au dat detalii picante despre fanteziile sexuale ale clienţilor de lux. Una dintre fete le-a povestit politistilor ca a fost chemata de un primar cunoscut din judet la locuinţa lui. Acolo n-au intretinut relatii sexuale, primarul i-a cerut să imbrace un costum de craciunita si sa danseze lasciv. Pentru acest dans i-a platit 1.000 de lei.

CITEŞTE ŞI Află ce FANTEZII SEXUALE aveau milionarii implicaţi în Dosarul de Proxenetism

Ca să nu fie descoperiţi, proxeneţii vorbeau codificat cu clienţii lor.

„Proxenet: Nu vrei să-ţi livrez nişte CD-uri?”

Client: Am nevoie de un microfon să fac o cântare”, suna o conversaţie între proxenet şi client.

Peste 60 de persoane, proxeneţi, eleve şi clienţi au fost audiate în acest dosar.