Află ce FANTEZII SEXUALE aveau milionarii implicaţi în Dosarul de Proxenetism

Atunci când spui Ioan Neculaie, Nick Rădoi, Dan Nicorescu sau Irinel Columbeanu te gândeşti imediat la cei mai importanţi oameni de afaceri din România, dar care au trecut de mult de prima tinereţe. Acest aspect al vieţii lor, însă, nu-i împiedică să îşi satisfacă cele mai arzătoare fantezii sexuale. După ce procurorii au demarat ancheta în cel mai important dosar de proxenetism din ţară, dar inculpaţii nu au recunoscut nimic din toate acele acuzaţii, noi detalii şocante ies la iveală în acest "dosar de lux" al vedetelor.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 14:54
Află ce FANTEZII SEXUALE aveau milionarii implicaţi în Dosarul de Proxenetism

Ioan Neculaie, Nick Rădoi, Dan Nicorescu şi Irinel Columbeanu sunt cei mai controversaţi oameni de afaceri, deoarece numele lor au apărut în cel mai mare dosar de proxenetism al lumii mondene româneşti. Deşi sunt bărbaţi trecuţi de 50 de ani, atunci când au dorit să aibă parte de momente intime de neuitat nu au ezitat să apeleze la cele mai neobişnuite tehnici sexuale, scriu cei de la publicaţia online Click.ro.

Prostituate de LUX pentru MILIONARII României. Suspectele primeau 1.500-2.000 de euro pentru o partidă

În articolul acesta veţi descoperi cele mai ascunse fantezii ale celor patru inculpaţi din dosarul care încă mai zguduie şi acum „lumea bună” a Capitalei:

1. Ioan Neculaie, în vârstă de 57 de ani, deşi o voia mereu pe Daniela Crudu, când dorinţa nu i se putea îndeplini, cerinţele sale erau dintre cele mai excentrice. Mai exact, afaceristul se excita doar la tinerele cu feţe de păpuşică, foarte slabe, cu părul lung, cu fundul bombat şi  cu sânii mari. În schimbul acestei cereri, Ioan Neculaie oferea la rândul său sume consistente de bani, maşini scumpe, operaţii estetice, bomboane scumpe, intervenţii dentare sau vacanţe de lux.

Dan Capatos, primele declaraţii referitoare la „Dosarul de Proxenetism. O concediează sau nu pe Daniela Crudu?

2. Nick Rădoi este cel mai bogat român din America. În vârstă de 53 de ani, afaceristul este cunoscut pentru „aroganţele sexuale” pe care le are. Deşi prin patul lui au trecut Anda Adam şi Ana Maria Ferentz, magnatul nu se dă înlături să recunoască că are o afinitate pentru lenjeria intimă neagră şi pentru femeile cu şolduri mari, părul lung şi sânii mari. De asemenea, pentru că nu se fereşte de nimeni, acesta preferă să facă sex în grup sau în locuri publice. Fetele care îi satisfac cerinţele primesc în schimb diamante, rochii Dolce & Gabana sau pantofi Chanel.
 
3. Dan Nicorescu, cunoscut şi sub numele de milionarul cu Lamborghini, este un afacerist în vârstă de 50 de ani care adoră petrecerile private finalizate cu o noapte de amor nebun. Din zvonurile apărute până acum, se pare că acesta este mare fan al fetelor care poartă în special lenjerie roşie, dar şi diferite costumaţii erotice. Tinerele domnişoare care acceptau aceste condiţii aveau parte de cadouri scumpe şi recompense dintre cele mai extravagante.
 
4. Irinel Columbeanu este poate printre cei mai mediatizaţi oameni de afaceri din România. După ce a avut o căsnicie alături de Monica Gabor, dar şi după ce a fost prins în compania mai multor vedete din showbiz-ul autohton, afaceristul în vârstă de 55 de ani are fantezii dintre cele mai „ascunse şi murdare”, ca de exemplu sex cu două femei deodată în jacuzzi sau sex oral în public. Recompensa fetelor în acest caz este aceeşi ca şi în cazul celorlaţi inculpaţi.

Citeşte şi  Numele uneia dintre SURORILE GABOR apare în dosarul prostituatelor de lux