Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. DIICOT a trimis în judecată 30 de persoane, între care şi pe Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Membrii unei grupări conduse de un temut interlop din Craiova, din care făcea parte şi Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori, proxenetism, spălarea banilor şi constituirea unui grup infracţional.

22 apr. 2021, 13:19
Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. DIICOT a trimis în judecată 30 de persoane, între care şi pe Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

DIICOT a trimis în judecată 30 de membri ai acestei grupări de crimă organizată. Potrivit rechizitoriului, liderii reţelei se aflau în relaţie cu gruparea „Hells Angels”, catalogată la nivel internaţional de către autorităţi drept „sindicat de crimă organizată”, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, omoruri „la comandă” şi alte infracţiuni grave. Zeci de tinere au ajuns în bordelurile din Germania prin această reţea. Dosarul este judecat la Tribunalul Gorj.

Cel considerat capul reţelei este Constantin Adrian Tâmplaru, un temut interlop român. Printre cei judecaţi în acest dosar penal se află şi Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, care este acuzat de către procurori că a transportat zeci de tinere în ţări din Europa, pentru practicarea prostituţiei.

Potrivit anchetatorilor, citaţi de adevarul.ro, unele dintre bordelurile din Germania unde erau duse victimele erau administrate de membri ai grupării „Hells Angels”. Constantin Adrian Tâmplaru şi un alt membru al grupării, la care au fost găsite caiete cu numele a zeci de tinere, ar fi dezvoltat o strânsă legătură cu lideri marcanţi ai grupării „Hells Angels”, unul dintre ei fiind un român din Mediaş, care are cetăţenie germană şi care a plecat din ţară în anii 80, „un lider marcant al grupării infracţionale „Hells Angels” (numărul doi în ierarhia locală) care se ocupă de administrarea mai multor bordeluri în Germania (deţine mai multe cluburi de noapte unde se practică prostituţia, în Mainz, Leipzig şi Offenbach). (…) Totodată, din analiza fotografiilor publicate s-a stabilit că are mai multe tatuaje, dintre care unul situat pe braţul drept, lângă un alt tatuaj reprezentând portretul lui Vlad Ţepeş, ce conţine un text în limba română respectiv: TRĂDĂTORILOR OCHII LI SE VOR SCOATE. LIMBA LE VA FI TĂIATĂ ŞI PRIN ŢEAPĂ VOR FI TRAŞI“, se menţionează în rechizitoriu. Acesta este cunoscut în mediul prostituţiei din Germania, fiind violent, înarmat şi consumator de droguri. El figurează ca director executiv al unui bordel din Mainz, care are aceeaşi adresă cu domiciliul său.

Citeşte şi Alex Bodi o desfiinţează pe Daria Radionova: „Eu cu Bianca am avut chestii de împărțit. Cu ea ce? Elastice de păr?”

O întâlnire a avut loc la Sibiu, au stabilit procurorii: „Membrii grupării infracţionale (…) s-au întâlnit la Sibiu cu un membru „Hells Angels” din Germania cu statut de senior, cu influenţă puternică în bordelurile Mainhattan, Oase şi Shark (unde s-a stabilit că s-au prostituat multe dintre victimele grupării infracţionale) din Frankfurt“. Oamenii legii au indicii că unele tinere au fost duse pentru a se prostitua chiar şi în Emiratele Arabe Unite.

O întâlnire a avut loc la Sibiu, au stabilit procurorii: „Membrii grupării infracţionale (…) s-au întâlnit la Sibiu cu un membru „Hells Angels” din Germania cu statut de senior, cu influenţă puternică în bordelurile Mainhattan, Oase şi Shark (unde s-a stabilit că s-au prostituat multe dintre victimele grupării infracţionale) din Frankfurt“.

Citeşte şi Alex Bodi s-a întors în arest la domiciliu. Ce spune avocatul afaceristului: „Instanțele nu au acceptat”


loading...
Partenerii noștri