Proxeneţii de la Turda şi politicianul Ancuța Cârcu, trimişi în judecată

Parchetul de pe lângă judecătoria Turda a finalizat dosarul în care 12 persoane au fost trimise în judecată pentru proxenetism. Principalii inculpați din dosar sunt Mihai Moldovan, Flaviu Oltean, Gheorghe Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu. 

07 iul. 2021, 14:33
Proxeneţii de la Turda şi politicianul Ancuța Cârcu, trimişi în judecată
Ancuţa Cârciu şi Calu din Turda

Proxeneţii de la Turda, coordonați, aparent, de Mihai Moldovan și de finul său, Flaviu Oltean, duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în Tenerife, scrie ziardecluj.ro

Opt persoane care au formulat plângeri sau au fost victime ale reţelei de proxenetism au fost puse sub protecţie. Printre părțile vătămate, se numără, de asemenea, și persoane de sex masculin, la dosar fiind și acuzații de șantaj și camătă.

Proxeneţii de la Turda şi politicianul Ancuța Cârcu, trimişi în judecată

Pe data de 2 februarie, au fost efectuate 16 percheziții la Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu și încă șase percheziții în Tenerife și Madrid. În afară de lotul capturat și reținut la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați acum în Spania, printre care  Sorin Alexoae și Robert Negoescu.

Citeste si Şoferul BMW-ul care a provocat accidentul grav de la Baia Mare va fi cercetat în LIBERTATE. Denisa a murit în această dimineaţă

În perioada 2017-2021, proxeneții duceau fetele la prostituţie în Tenerife și Madrid. În momentul în care acestea aveau clienți, erau obligate să raporteze orice detaliu peştilor: locul în care se află, sume încasate, cu cine merg etc.

Moldovan Mihai a facilitat activitata de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era stabilit în Tenerife de aproximativ de 18 de ani.

Citeste si Chelneriţa care ar fi fost angajată ilegal la Apele Române, trimisă în judecată alături de alte cinci persoane. Acuzaţiile procurorilor DNA

Ancuţa Cârcu, fostă peremistă, actualmente înscrisă în AUR

Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim, despre Sexy-peremista.