Proxeneţii lui Butoane obligau minore să se prostitueze şi le plăteau cu etnobotanice VIDEO

Detalii şocate ies la iveală în urma anchetei procurorilor DIICOT în cazul Clanului Butoane. Două minore, de 14 şi de 15 ani, din Giurgiu au fost obligate la prostituţie membrii acestei grupări.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 15:21
Proxeneţii lui Butoane obligau minore să se prostitueze şi le plăteau cu etnobotanice VIDEO

Mai multe fete care au fost obligate de interlopi să se prostitueze au acceptat să dea declaraţii de martor cu identitate protejată în faţa procurorilor DIICOT.

Trei membrii ai grupării Butoane au racolat o fată din comuna Frăţeşti, judeţul Giurgiu, prin intermediul unei colege de liceu a acesteia, potrivit adevarul.ro. Fata a fost violată într-o garsonieră dintr-un cartier rău famat al oraşului Giurgiu.

Una dintre martorele cu identitate protejată au povestit, că cei trei au forţat-o să facă sex cu clienţii găsiţi de interlopi. „Când aceasta se împotrivea cei trei o agresau. De asemenea, o obligau să fumeze „joint”(plante etnobotanice) pentru a se relaxa şi a acţiona conform planurilor lor. Aceasta devenise chiar dependentă de substanţe psihotrope, la un moment dat cerând chiar ea”, a povestit martora sub acoperire. De asemenea, a mai arătat aceasta, uneori plata era făcută în plante etnobotanice.