Proxenetul „Cap de Porc” care-şi mutila prostituatele şi le dădea hrană la câini, la judecată

La Madrid a început procesul unuia dintre cei mai periculoşi proxeneţi din Europa, românul Ion Clămparu. Martorii din rândul victimelor au dat justiţiei madrilene amănunte şocante, rupte parcă din filmele de groază, despre modul criminal în care el âşi trata prostituatele.  Se spune că şi Monica Gabor, fostă Columbeanu, a avut legături cu clanul interlopului.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 07:06
Proxenetul „Cap de Porc” care-şi mutila prostituatele şi le dădea hrană la câini, la judecată

Interlopul, supanumit şi „cap de porc”, este acuzat că ar fi obligat peste o sută de femei să se prostitueze. În prima zi de audieri, două dintre victimele proxenetului au oferit judecătorilor detalii şocante.

Astfel s-a aflat că Ion Clămparu ar fi obligat o tânără minoră, pe care o controla, să facă avort ca să se prostitueze în continuare. De asemenea, fetele exploatate erau mutilate şi apoi date pradă câinilor înfometaţi.

Dacă va fi găsit vinovat, Clămparu îşi poate petrece următorii 16 ani în spatele gratiilor. Alături de el, în procesul desfăşurat la Madrid mai sunt judecaţi alţi şase locotenenţi ai săi.

De asemenea, ziarul Libertatea scrie că şi fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, Monica, ar fi avut legături cu clanul interlopului, înainte de căsătoria cu Irinel şi că ar fi fost la un pas de a fi „exportată” pentru a se prostitua în peninsula iberică, dar că salvarea ei a fost Columbeanu, care le-ar fi plătit interlopilor ca s-o scoată din acel mediu dubios.