Proxenetul Damaschin avea pile la Poliţie şi ameninţa victimele să nu depună plângere împotriva lui

Proxenetul Dinu Damaschin avea Poliţia din Bacău la degetul mic. Astfel, fetele pe care le racola şi pe care le obliga să se prostitueze nu aveau nicio şansă în faţa bărbatului aliat atât cu oamenii legii, cât şi cu interlopi de temut. Poliţiştii din Bacău ar putea fi anchetaţi de superiorii lor pentru că l-au favorizat pe Dinu Damaschin.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 08:58
Proxenetul Damaschin avea pile la Poliţie şi ameninţa victimele să nu depună plângere împotriva lui

Una dintre fetele obligate de Dinu Damaschin să se prostitueze le-a povestit procurorilor DIICOT că la un moment dat şi-a făcut curaj şi s-a dus la poliţia din Bacău, unde a depus o plângere împotriva acestuia. Ulterior,  afost chemată de mai multe ori la Parchet să dea declaraţii, dar într-o zi când a ieşit din instituţie, a fost aşteptată afară chiar de Dinu Damaschin. Acesta i-a arătat plângerea pe care ea o depusese iniţial la Poliţie, a rupt foaia, i-a râs fetei în faţă, după care a băgat-o cu forţa într-o maşină, iar calvarul ei a continuat.

Relaţiile influente ale lui Dinu Damaschin erau bine cunoscute şi de familia Monicăi Gabor. Mama acesteia le-a spus procurorilor DIICOT că nu a depus nicio plângere împotriva lui Dinu Damaschin şi asta pentru că el a asigurat-o că nu va păţi nimic dacă se va duce la Poliţie şi se va plânge împotriva lui.

Aşa se explică cum timp de şapte ani, Dinu Damaschin a săvârşit mai multe infracţiuni fără să fie nevoit să dea vreodată socoteală pentru faptele sale.