PSD a depus la Senat moțiunea simplă împotriva lui Claudiu Năsui: E o Românie în agonie!

Parlamentarii PSD au depus moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, documentul urmând să fie dezbătut și votat în Senat săptămâna viitoare, anunță liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

10 mart. 2021, 13:40
PSD a depus la Senat moțiunea simplă împotriva lui Claudiu Năsui: E o Românie în agonie!

PSD a depus la Senat moțiunea simplă împotriva lui Claudiu Năsui. Liderii PSD vin cu acuzaţii grave la adresa ministrului Economiei şi vorbesc despre „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

PSD a depus la Senat moțiunea simplă împotriva lui Claudiu Năsui: E o Românie în agonie!

„Am depus la Senat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei. ”O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” este titlul acestei moțiuni, o moțiune pe deplin justificată și foarte așteptată de antreprenorii din România, pentru dezastrul pe care l-a lăsat domnul Năsui în cele 70 de zile de când e la cârma Ministerului Economiei”, spune Radu Oprea, senator PSD.

Acesta îl acuză pe Năsui că nu are nicio viziune și niciun mesaj pentru antreprenori.

„Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (…) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizare este una dintre temele lui cu care și-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi și trei, veți vedea că este o bicrocrație infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debicrocratizare este doar un slogan”, a spus  Oprea.

„Mâine (miercuri-n.r.), la Senat. Va fi dezbătută și votată săptămâna viitoare”, spune Marcel Ciolacu, după ce a fost întrebat când vor depune social-democrații moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

Liderul PSD mai spunea că social-democrații vor încerca să creeze o majoritate care să voteze moțiunea simplă.

„Tocmai de aceea depunem moțiunea la Senat, unde vom încerca o creăm o majoritate”, menționa Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunţate încă de luna trecută că PSD va depune moțiune de cenzură în timpul acestei sesiuni parlamentare în încercarea de a răstunra Guvernul Cîțu. Ciolacu a criticat măsurile luate de guvern.

”Cîțu s-a dus la Bruxelles, unde i s-a spus că este pe ultimul loc din Europa la deficit. PSD când a plecat de la guvernare a lăsat un deficint de 2, 8%, suntem acum la un deficit de aproape 10%. Pur și simplu nu se pricep să guverneze, nu știu să gestioneze pandemia”, declara liderul PSD.

Citeşte şi: PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui. Ciolacu: Vom încerca să creăm majoritate