PSD a prezentat programul de dezvoltare regională: Vom micşora taxele şi impozitele, nu cum face PNL!

PSD a prezentat duminică programul de dezvoltare regională pe care l-ar implementa dacă ar ajunge la frâiele Guvernului. Sorin Grindeanu a susţinut că social-democraţii vor micşora taxele şi impozitele. Acesta a adăugat că în ministere este nevoie de oameni competenţi.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 14:39
PSD a prezentat programul de dezvoltare regională: Vom micşora taxele şi impozitele, nu cum face PNL!

„Programul PSD e transparent. L-am prezentat şi îl găsiţi pe site. Noi nu vom creşte taxe şi impozite, ci le vom micşora. Îl somez pe domnul Cîţu să vină în Parlament şi să spună cu cât va creşte impozitele şi TVA. Nu s-a semnat niciun contract major de dezoltare.

Banii prevăzuţi din proiectele europene să nu se ducă în fondul de rezervă a lui Ludovic Orban. Urmează o perioadă în care economia ţării trebuie pusă pe picioare. Până în 2024 avem şansa să aducem 35 de miliarde de euro în România, dar asta depinde de noi, aici, în ţară.

Banii nu vin din postări pe Facebook, ci în baza unor proiecte concise. E nevoie în ministere de oameni competeţi, de specialişti, nu de valorile promovate de PNL. România are nevoie de proiecte de dezvoltare, de proiecte care creează locuri de muncă.”, a declarat Sorin Grindenau.

„România are un Nero la Finanţe”

„România nu poate progresa atâta timp cât are un Nero la Finanțe, țopâind pe Facebook și sărbătorind victorii care înseamnă de fapt mari înfrângeri pentru români și pentru dezvoltarea României (…) Doar un inconștient desface șampania în timp ce România se prăbușește! Am un singur mesaj pentru domnul Cîțu: să vină repejor cu bugetul, la fel de rapid cum a fugit când era să ajungă premier! Să vină și să prezinte românilor situația financiară a țării!”, a adăugat Grindeanu.

Citeşte şi: PSD anunţă noul plan de guvernare. Rafila: „Comunicarea a fost punctul cel mai slab în această pandemie”