PSD acuză Guvernul Orban că a omorât economia. „Cu iluziile vândute, românii nu-şi pot plăti facturile!”

PSD susţin că Guvernul PNL sprijină economia cu "miliarde fictive, alocate din pix", motiv pentru care mii de români riscă să intre în şomaj. Mai mult, social-democraţii afirmă că "Iohannis abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică, bani pe care liberalii deja i-au împărțit din vorbe românilor".

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 11:51
PSD acuză Guvernul Orban că a omorât economia. „Cu iluziile vândute, românii nu-şi pot plăti facturile!”

„Când pui economia pe ultimul loc nu obții decât șomaj! Cu iluziile vândute de Guvernul PNL, românii nu-și pot plăti facturile!

Iohannis abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică, bani pe care liberalii deja i-au împărțit din vorbe românilor. Așa sprijină guvernarea PNL economia, cu miliarde fictive, alocate din pix.

Realitatea este însă dramatică! 1.200 de șomeri sunt anunțați dintr-un foc într-un combinat din Târgoviște, provocând o bombă socială în zonă. Iar peste 400.000 de angajați din HORECA sunt ținuți pe bară de un Guvern care vede restaurantele drept posibile focare, dar a deschis de o lună sălile de păcănele.

PNL a administrat prost pandemia și a omorât economia!”, au transmis reprezentanţii PSD printr-un mesaj publicat pe Facebook.

În schimb, Florin Cîţu a acuzat PSD că, atunci când s-a aflat la guvernare, România a deţinut cea mai mare rată a inflaţiei din Uniunea Europeană. Ministrul Finanţelor a făcut referire la datele Eurostat care „distruge propaganda mizerabilă pe care o face PSD în aceste zile referitor la rata inflaţiei”.

Cîţu acuză PSD că a minţit privind rata inflaţiei. „Eurostat distruge propaganda mizerabilă pe care o face PSD”