PSD Alba: Luăm în calcul suspendarea lui Iohannis dacă nu-l acceptă pe Dragnea pentru funcţia de premier

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, iar social-democraţii iau în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis dacă ar refuza propunerea.

12 dec. 2016, 10:51
PSD Alba: Luăm în calcul suspendarea lui Iohannis dacă nu-l acceptă pe Dragnea pentru funcţia de premier

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, că organizaţia pe care o conduce îl va susţine la conducerea Guvernului pe Liviu Dragnea, care este „cel mai bun candidat”.

„Din punctul meu de vedere, şi am discutat şi cu colegii mei, cel mai bun candidat este Liviu Dragnea şi credem că poate să conducă şi ţara foarte bine aşa cum a condus şi partidul. Este hotărât, are experienţă în spate şi la Ministerul Dezvoltării şi ştie care sunt problemele reale ale României. Ce poate să facă în plus, poate să conducă România începând de astăzi”, a spus Ioan Dîrzu, potrivit Mediafax.

”Electoratul şi-a spus dorinţa. Preşedintele (Klaus Iohannis – n.r.) trebuie să respecte dorinţa poporului şi la procentele pe care le avem şi la distribuirea de care vom beneficia, credem că suntem îndreptăţiţi să solicităm foarte clar premierul”, a mai spus Dîrzu.

El a adăugat, întrebat dacă se ia în calcul o suspendare a preşedintelui Iohannis în cazul în care Dragnea ar fi refuzat, că ”ar fi posibilă o chestiune de genul respectiv pentru că voinţa cetăţeanului sau votantului este supremă”.

CITEŞTE ŞI: REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE TELEORMAN. PSD obţine 62% din sufragii la ambele camere