PSD amână moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîţu. Marcel Ciolacu: „Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Trăim o demenţă”

PSD amână depunerea moţiunii împotriva Guvernului Cîțu cu 10 zile. În urmă cu două săptămâni, Marcel Ciolacu anunţa că social-democraţii vor depune această moţiune pe 14 iunie.

11 iun. 2021, 09:27
PSD amână moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîţu. Marcel Ciolacu: „Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Trăim o demenţă”

PSD amână moţiunea de cenzură până pe data de 24 iunie, a declarat liderul PSD la Antena 3

Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeste si EXCLUSIV | George Simion, necruţător cu Claudiu Năsui care ar vrea închiderea Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte. „E de o perversitate incredibilă”

PSD va depune moţiune de cenzură şi împotriva ministrului Ghinea

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunţat că moțiunea contra ministrului Cristian Ghinea va fi citită luni în plenul Parlamentului, iar votul se va da marți. Orban nu a ezitat să ironizeze Opoziţia, spunând că încă nu știe nimic de moțiunea de cenzură, dar o așteaptă până la finalul sesiunii.

Moțiunea vizează nemulțumirea reprezentanților PSD referitoare la faptul că PNRR nu a fost dezbătut și cu celelalte formațiuni politice din Parlament. De asemenea, Opoziţia se declară nemulţumită şi de modul în care ministrul Investițiilor a reprezentat România la Bruxelles. Pesediştii critică, de asemenea, faptul că țara noastră nu a reușit să atragă fonduri pentru industria agricolă.

Citeste si Clotilde Armand, în delir pe Facebook după ce instanţa, prefectul şi premierul i-au demontat acuzaţiile la adresa Romprest! „Contractul nu există! Două sentinţe judecătoreşti definitive l-au anulat”