PSD, anunţ despre candidatul la prezidenţiale. Declaraţii în exclusivitate VIDEO

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a făcut dezvăluiri despre candidatul alianţei PSD - ALDE la preşedinţia României.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 18:49
PSD, anunţ despre candidatul la prezidenţiale. Declaraţii în exclusivitate VIDEO

Marele anunţ este că coaliţia PSD-ALDE va da preşedintele României şi vom scăpa de acest coşmar numit Klaus Iohannis. Noi am terminat analizele de făcut şi va trebui să discutăm în coaliţie“. 

„Indiferent de variantă – varianta că mergem cu un candidat comun din partea coaliţiei sau cu doi candidaţi din partea PSD şi ALDE acelaşi va fi rezultatul: în acest an România va avea un preşedinte care va fi român, patriot, iubitor de ţară, neafiliat intereselor de grup străine, un om care întotdeauna să susţină libertăţile cetăţeneşti, un om care să nu fi jucat cu statul paralel, adică un om care să ţină la ţara lui. Noi garantăm lucrul acesta“, a declarat Codrin Ștefănescu,  secretarul general al PSD

 

„Acum analizele sunt foarte simple. Pe dreapta o sa avem Ciolos si Iohannis. Pe cealalta, o sa avem un candiadat care va castiga. Asta se va intampla anul asta. Nu o sa fie un an usor, o sa fie un an cu sabotaj. Vedeti ce face Iohannis pentru a castiga #rezist, este in stare sa saboteze guvernul sa refuze procurori, sefi de stat major, sa faca orice doar pentru se face simpatic acelui pachetel mic, cam asa se duce batalia. Miza este atat de mare incat sunt candiadti care uita de interesul national. Oamenii astia sunt slujitorii unui sistem toxic si este obligatia noastra sa gasim candiatul corect pentru a castiga”, a mai declarat Codrin Ştefanescu la România TV.