PSD aruncă bomba: Cu PNL la putere și vaccinul COVID va ajunge în Romania la fel. Greu și în condiții necorespunzătoare!

Social-democraţii susţin că preşedintele Iohannis şi premierul Ludovic Orban "vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19", ca în primăvară, când spuneau că vor pregăti spitalele în lupta cu pandemia.

30 nov. 2020, 15:19
PSD aruncă bomba: Cu PNL la putere și vaccinul COVID va ajunge în Romania la fel. Greu și în condiții necorespunzătoare!

PSD aruncă bomba: Social-demcoraţii sunt de părere că românii știu ce înseamnă vizitele electorale ale lui Klaus Iohannis, pentru că nu există încă un vaccin!

PSD aruncă bomba: Numai ca să poată fura liberalii mai mult!

„Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia.

Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade.

Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un #lanțdefrig, vital în asemenea situații. Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult!

Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare! Pe 6 decembrie, pentru a nu rămâne ultimii din Europa și la vaccinul anti-COVID-19, votați ca să vă salvați!”, transmit luni pe Facebook social-democrații.”, au transmis social-democraţii pe pagina de Facebook.

Guvernul a aprobat strategia de vaccinare antiCOVID: vaccinarea gratuită şi voluntară

Executivul a aprobat strategia de vaccinare antiCOVID în România. Autorităţile vor să imunizeze 70 la sută din populație, adică exact pragul la care, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, campania s-ar dovedi eficientă.

Este important de știut că vaccinarea este gratuită și voluntară. Vor exista centre în fiecare judet și în Capitală, dar și echipe mobile, a anunțat ministrul Sănătății.

Strategia definește toate etapele pe care le vor parcurge autoritățile din România.

Știm deja că imunizarea se va face treptat. Primii vor fi vaccinați cei din sistemul medical, bolnavii de afecțiuni cronice şi bătrânii, dar şi angajaţii unor instituţii cu rol esențial în funcționarea societății.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, anunţ crucial pentru români: Vaccinarea în masă va fi programată la primăvară