PSD, atac la USR: Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloş-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?

Partidul Social Democrat critică partidul condus de Dacian Cioloş, în urma scandalului în care este implicată Anca Dragu, fostul preşedinte al Senatului. Anca Dragu este acuzată că a folosit privilegiile funcţiei, într-o deplasare în interes personal, cu familia. ”Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, "Cioloş-Două-Speciale" să nu se delimiteze de doamna "DRAGu-De-Salon"?”, întreabă PSD, în postare pe Facebook.

24 dec. 2021, 14:22
PSD, atac la USR: Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloş-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?

PSD ironizează conducerea USR. Într-o postare pe Facebook, liderii PSD îi acuză pe Dacian Cioloş şi Anca Dragu că „dau lecţii de morală şi etică politică” şi folosesc banii publici pentru vacanțele familiei, făcând referire la ultimul scandal în care este Anca Dragu, acuzată că a folosit angajaţii şi maşinile Senatului, precum şi salonul oficial de la Aeroportul Otopeni care a fost închiriat din bani publici pentru o deplasare privată.

„CĂUTAȚI PENTRU ABUZ DE PRIVILEGII
Semnalmente:
Dau lecții de morală și etică politică
Colecționează rente și pensii speciale!
Folosesc banii publici pentru vacanțele familiei

Motivare:
„Cioloș-Două (pensii)- Speciale” tace asurzitor când principiile morale pe care le cere altora sunt „uitate” fix de colegii săi de partid.
Niciun cuvânt despre cum Anca Dragu (USR) a folosit, pe când era președintele Senatului, angajații și mașinile instituției, precum și salonul oficial, pentru a se îmbarca preferențial, cu familia și prietenii, în avionul care a dus-o într-o vacanță în Franța.
Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloș-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?”, se întreabă ironic PSD într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Anca Dragu a folosit angajaţii Senatului, maşinile şi salonul oficial pentru familie şi prieteni. Reacţia uluitoare a senatoarei USR