PSD atacă dur guvernul Orban: „Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL”

PSD a reacţionat vehement, pe pagina oficială de Facebook a partidului, după fotografiile apărute sâmbătă, care arată sute de oameni inghesuiţi pe aeroportul Henri Coandă, aşteptând să fie testaţi anti-COVID.

RomaniaTV.net
04 iul. 2020, 08:01
PSD atacă dur guvernul Orban: „Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL”

„Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este #Guvernul VID!

Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră.

Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă.

Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale.
#GuvernulVID”, este mesajul postat de partidul condus de Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Sute de pasageri înghesuiţi pe aeroportul Henri Coandă la controlul anti-COVID: „Situaţia este dificilă acum, dar va deveni critică”