PSD Bucuresti are datorii de peste 100.000 de lei, contribuţii sociale neplătite. Gabriela Firea: Sunt datorii vechi, moştenite

Organizatia PSD Bucuresti, condusa de primarul Capitalei Gabriela Firea, avea, la sfarsitul lunii septembrie, restante la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate in valoare totala de 109.000 lei, arata datele fiscului, potrivit Hotnews.ro. PSD Bucuresti precizeaza că datoriile sunt de pe vremea fostelor conduceri si ca acum organizatia nu mai are angajati.

10 nov. 2017, 13:01
PSD Bucuresti are datorii de peste 100.000 de lei, contribuţii sociale neplătite. Gabriela Firea: Sunt datorii vechi, moştenite

Filiala PSD apare cu restante de 78.879 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat, de 27.441 lei la bugetul asigurarilor de sanatate si de 2.439 lei la somaj. 

Organizatia PSD Bucuresti a transmis ca restantele de 109.000 lei pe care le are la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate au fost realizate pana la data de 31 decembrie 2015, adica in mandatele de presedinte ale lui Marian Vanghelie, Victor Ponta (interimar) si Ecaterina Andronescu.

„Pe mandatul lui Robert Negoita si al Gabrielei Firea nu s-au inregistrat debite”, a precizat PSD Bucuresti, intr-un raspuns pentru Hotnews.ro. Gabriela Firea a precizat ca „normal ar fi ca cei care au facut aceste datorii sa le si achite”. „Vom lua o decizie in cadrul organizatiei”, a precizat primarul Capitalei.

Mai mult, incepand cu anul 2016 organizatia PSD Bucuresti nu mai are angajati si deci nu inregistreaza obligatii fiscale catre bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, cu atat mai mult obligatii restante. In momentul de fata, PSD Bucuresti functioneaza prin suportul voluntar asigurat de structurile interne: TSD / OFSD /OPSD, mai arat organizatia.