PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu. Ce spune viceprimarul Capitalei

PSD Bucureşti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. În replică, Bădulescu spune că actul nu este asumat.

RomaniaTV.net
27 ian. 2019, 13:30
PSD Bucureşti cere retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu. Ce spune viceprimarul Capitalei

Potrivit STIRIPESURSE.RO, în CEX-ul de la București, se va cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea și omul care a intrat într-un război total cu Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

„Având în vedere pozițiile publice cât şi atitudinea jignitoare manifestată în mod repetat de domnul Bădulescu Aurelian, prin încălcarea statutului PSD Art. 30, solicit retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al municipiului Bucureşti, sancțiune prevăzută în statut la art. 31 aliniatul 3.

Biroul Permanent al Municipiului București va analiza propunerile organizațiilor de sector și va nominaliza, în cel mai scurt timp, candidatul pentru funcția de viceprimar al municipiului București”, se arată în documentul PSD.

Totodată, în ședința CEX-ului PSD se va cere avansarea în funcție pentru Orlando Culea, un apropiat al echipei Liviu Dragnea-Codrin Ștefănescu. Acesta este propus pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din București. Orlando Culea este în război declarat cu Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu, războiul lor fiind unul de notorietate.

În replică, Aurelian Bădulescu spune că documentul nu e asumat de conducerea PSD Bucureşti.

„Până la acest moment, organizaţia de Bucureşti nu a confirmat acest document. De aceea cred că ne şi pripim şi tot încearcă punerea lui în discuţie, dar deocamdată nu şi-l însuşesc, nu are dată, nu e semnat. Trebuie să fie şi asumat să producă efecte”, a declarat Aurelian Bădulescu.