PSD cere Comisie de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă

PSD cere comisie de anchetă pentru Clotilde Armand. Consilierii PSD au convocat pentru vineri o sedintă extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înfiintarea unei Comisii de verificare a achizitiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

14 sept. 2021, 15:25
PSD cere Comisie de verificare a achiziţiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă

PSD a convocat pentru vineri, orele 11:00, o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

„Înființarea aceastei comisii a fost solicitată de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat încă din 16 august. Ea se dovedește cu atât mai necesară cu cât au apărut deja în presă informații referitoare la nereguli privind contractele de salubrizare încheiate de Clotilde Armand, precum cele referitoare la contractul cu REBU. Se dovedește astfel că instituirea stării de alertă a deschis calea unor abuzuri și încălcări ale procedurilor sub pretextul soluționării unei probleme generate chiar de către Clotilde Armand: criza gunoiului în sectorul 1”, a transmis Florin Manole, președinte PSD Sector 1.

Citeşte şi: Compania Rebu, angajată de primarul Clotilde Armand în starea de alertă, nu avea autorizație de funcționare în Capitală

PSD face apel la consilierii locali ai USR, PNL și PMP să voteze propunerea de înființare a acestei comisii care să oblige Primăria la transparentizarea tuturor cheltuielilor publice.

Citeşte şi: Clotilde Armand: Proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv