PSD cere Guvernului să ia măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului în România

PSD cere Ministerul Sănătăţii şi Guvernului să ia în serios recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, argumentând că epidemia nu se împiedică de cele trei afişe din aeroporturi.

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 11:58
PSD cere Guvernului să ia măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului în România

„PSD somează Ministerul Sănătăţii şi Guvernul României să ia în serios recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populaţiei privind măsurile de protecţie şi prevenire”, anunţă social-democraţii.

Postarea de pe pagina de Facebook a PSD ironizează măsurile luate pe Aeroportul ”Henri Coandă”, unde au fost amplasate afişe de informare în legătură cu coronavirusul apărurt în China..

”Epidemia nu are week-end şi nici nu se împiedică de petreceri şi torturi festive. Şi nici de cele trei afişe din aeroporturi!”, se arată în postare.

Măsurile anunţate de reprezentaţii Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” în cazul îmbolnăvirilor cu coronavirus apărute în China includ afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus, aceleaşi informaţii regăsindu-se şi pe cele peste 70 de monitoare comerciale instalate în terminalele aeroportului. De asemenea,serviciul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină permanent cu două echipe medicale complete şi este dotat cu două ambulanţe.