PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL luni la Parlament. Ciolacu: „Este un act de patriotism”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunţat, duminică, că PSD va depune luni moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL condus de Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 16:09
PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL luni la Parlament. Ciolacu: „Este un act de patriotism”

„Mâine PSD depune moţiunea de centză la Parlament, urmând ca îăn cursul săptămânii viiitoare va avea loc citirea moţiunii, urmând să planificăm votul”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, cu ocazia prezentării candidaţilor susţinuţi de PSD pentru Primăria Capitalei şi Primăriile de sector.

Întrebat dacă momentul depunerii moţiunii are legătură cu candidatura sa la conducerea PSD, Ciolacu a explicat:

„Când se depune o moţiune de cenzură este o decizie internă a PSD pe care am luat-o conform statutului împreună cu colegii mei din ţară. Nu are nicio legătură moţiunea de cenzură cu congresul PSD”, a menţionat liderul interimar al PSD.

Ciolacu, despre depunerea moţiunii de cenzură. „Acelaşi lucru l-a făcut şi PNL când era în Opoziţie”

Marcel Ciolacu a afirmat că se bazează pe 250 de voturi pentru a moţiunea de cenzură să fie votată de Parlament, însă continuă discuţiile cu partidele parlamentare.

„Atributul Opoziţiei este de a depune moţiune de centură. Acelaşi lucru l-a făcut şi PNL când era în Opoziţie. Cred că este un act de patriotism să votezi această moţiune de cenzură”, a spus Ciolacu.