PSD, după acuzaţiile lui Ludovic Orban: „Pseudopremierul României trăieşte într-o lume paralelă şi ne serveşte puseuri de delir”

Titus Corlăţean, vicepreşedinte al Senatului, a declarat că Ludovic Orban are "puseuri de delir", după ce premierul a acuzat PSD că "nu a apărat interesul României" şi "pentru a rămâne la putere, a fost capabil să facă orice compromis împotriva interesului României".

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 18:26
PSD, după acuzaţiile lui Ludovic Orban: „Pseudopremierul României trăieşte într-o lume paralelă şi ne serveşte puseuri de delir”

PSD a reacţionat după declaraţia de presă a lui Ludovic Orban în care i-a acuzat pe social democraţi că au făcut „o serie de compromisuri inacceptabile”.

„Pseudopremierul României trăieşte într-o lume paralelă şi ne serveşte cu puseuri de delir. Iese după două luni şi jumătate de când ne-au băgat în carantină şi anunţă România poate accesa 3 miliarde. Sunt mai puţini decât banii luaţi împrumut de domnul Cîtu azi la o dobândă de 10 ori mai mare decât Bulgaria”, a declarat Titus Corlăţean, la Antena 3.

Vicepreşedinte al Senatului a criticat şi atacul lui Ludovic Orban la adresa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce instituţia l-a amendat pe Klaus Iohannis.

„Domnia sa a simţit nevoia să îl mai perie pe umăr pe Iohannis. Oamenii aceştia nu au niciun gram de respect pentru instituţii importante ale statului român. Eu aveam motive să critic CNCD, pentru că au spus că e în regulă să folosească aceşti indivizi expresia ciuma roşie, deşi e de sorginte nazistă”, a mai precizat senatorul PSD.

De asemenea, în opinia lui Corlăţean, criticile lui Orban privind modificarea în Parlament a hotărârii de Guvern privind instituirea stării de alertă sunt neîntemeiate. Motivul: Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a vrut să suspende şedinţa Parlamentului pentru consultări, însă liderul deputaţilor liberali a susţinut că procedura este legală.

Orban, despre amendarea lui Iohannis la CNCD: „Toate instituţiile care sunt cotropite de PSD iau decizii împotriva Constituţiei”