PSD, după ce Iohannis a acuzat social-democraţii de combinaţii meschine. „Guvernul condus de Iohannis, cel mai puțin credibil din UE”

PSD a lansat acuzaţii dure la adresa lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a declarat că social-democraţii sunt preocupaţi de "jocuri politice şi combinaţii meschine". Reprezentanţii social-democraţi susţin că Guvernul condus de Iohannis este "cel mai puţin credibil din Uniunea Europeană", motiv pentru care România "plăteşte cel mai mult pentru împrumuturi".

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 14:18
PSD, după ce Iohannis a acuzat social-democraţii de combinaţii meschine. „Guvernul condus de Iohannis, cel mai puțin credibil din UE”

„Guvernul condus de Iohannis, cel mai puțin credibil din Uniunea Europeană!

În timp ce multe state au dobândă #negativă la împrumuturile pe termen lung (adică primesc bani de la bănci pentru că se împrumută de la ele!), #România plătește cel mai mult pentru împrumuturi!

Aproape 5%! Dublu față de Ungaria, de patru ori mai mult decât Polonia și Cehia și de 24 de ori mai mult față de Bulgaria!

Pe cât de mare e dobânda, pe atât de mică e încrederea investitorilor în Guvernul PNL! Pandemia nu scuză prostia!”, este mesajul transmis de PSD pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis, două şedinţe de urgenţă pe tema coronavirus. „Prioritatea PSD-ului este dărâmarea Guvernului”


loading...