PSD, după ce Iohannis a sesizat CCR: Iohannis minte! Nu a aprobat bugetul pentru că PSD "a tăiat bani de la servicii"

Publicat: Vineri, 22 Februarie 2019 14:37 // Actualizat: Vineri, 22 Februarie 2019 14:37 // Sursa: romaniatv.net

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis minte în tot ceea ce a afirmat despre bugetul de stat pe 2019, pe care a refuzat să-l promulge, anunţând că sesizează Curtea Constituţională, în opinia social-democraţilor, motivul real al nemulţumirii şefului statului fiind acela că că PSD "a tăiat bani de la serviciile secrete şi i-a alocat pentru educaţia şi sănătatea copiilor din România".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că guvernarea PSD a eşuat, nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este „bugetul ruşinii naţionale”, care nu doar că pune în pericol economia naţională, dar are aspecte clare de neconstituţionalitate. Preşedintele a anunţat că va sesiza CCR în privinţa bugetului.

"Iohannis minte! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Azi nu a vorbit preşedintele României, ci preşedintele PNL aflat în campanie electorală prezidenţială. Iohannis Beţe-n Roate nu vrea ca economia naţională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale. Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloş care prevedea cu 10 miliarde mai puţin la Educaţie, cu 16 miliarde mai puţin la Sănătate şi cu 10 miliarde mai puţin pentru comunităţile locale!", afirmă social-democraţii.

Ei susţin că este o minciună şi faştul că autorităţile locale ar fi primit mai puţin cu 1 miliard faţă de anul trecut sau că educaţia este subfinanţată.

"Au primit cu 4,6 miliarde în plus! Este o minciună sfruntată că bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. PNL a fost cel care a cerut în Parlament majorarea banilor pentru partide şi acelaşi Iohannis a promulgat legea fără obiecţii. Este o minciună că Educaţia e subfinanţată! În 2019, Educaţia a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, faţă de numai 21,6 în „Guvernul lui Iohannis”, susţine PSD.

Ei afirmă că motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este că PSD "a tăiat bani de la serviciile secrete şi i-a alocat pentru educaţia şi sănătatea copiilor din România".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
buget 2019 CCR Klaus Iohannis PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 feb 19:25
Răspunde | Votează email 0 email
ELENA
PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS,nu este de acord niciodata cu bugetul PSD-ALDE,nu este de acord cu ministrii,face mofturi la orice,dar nu stie nici el ce vrea,el zice in general ce i se dicteaza”NU STIE SI NICI NU IL INTERESEAZA”,dar putem ajunge la o singura concluzie:AVEM UN PRESEDINTE TOXIC,CARE FACE RAU ROMANIEI,MINTE SI NU ESTE UN PRESEDINTE PENTRU ROMANI,ESTE UN PRESEDINTE VANDUT,RUSINEA NOASTRA NATIONALA!
22 feb 19:04
Răspunde | Votează email 0 email
bican
DRAGNEA A SCOS TARA DIN NOROI DOVEZILE SUNT CLARE
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H