PSD, după numărul mare de infectaţi cu coronavirus: Orban şi gaşca lui ameninţă din nou toată ţara cu restricţii

Social-democraţii critică din nou Guvernul Orban, care în contextul creşterii zilnice a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, a anunţat că ar putea lua noi măsuri restrictive pentru a limita răspândirea COVID-19 în România. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 10:35
PSD, după numărul mare de infectaţi cu coronavirus: Orban şi gaşca lui ameninţă din nou toată ţara cu restricţii

„Orban și gașca lui sunt izolați total de problemele reale ale românilor, de la educație până la locuri de muncă!
După ce au scăpat total de sub control pandemia, guvernarea Dreptei Unite a atins pragul stării de urgență definit chiar de propriul ministru al Sănătății. Au vrut alegeri cu orice preț fiindcă nu ei, ci – din păcate – românii achită factura iresponsabilității lor politice.
Acum, fac fix ce știu mai bine: amenință din nou toată țara cu restricții!”, susţin reprezentaţii PSD într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Medicul Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarmă! „Nu testăm, suntem condamnaţi”

În opinia liderilor PSD, „Iohannis, Orban & Co se declară satisfăcuți, nu le pasă că milioane de români sunt condamnați să sufere!”


BILANŢ CORONAVIRUS 5 OCTOMBRIE. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat luni 1.591 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore după efectuarea a 6.537 de teste. Vorbim de o rată de infectare foarte mare. Bucureştiul atinge un nou record de cazuri: 562 de îmbolnăviri în 24 de ore. Cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în Bucureşti fusese anunţat în 2 octombrie – 517.

La Terapie Intensivă sunt internaţi în prezent 592 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Autorităţile avertizează că în multe judeţe nu mai sunt locuri la ATI în secţiile special amenajate pentru pacienţii cu COVID-19. De asemenea, 45 persoane infectate cu coronavirus au murit.