PSD: Guvernul Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării

PSD acuză Guvernul Cîţu că pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării.

15 ian. 2021, 14:27
PSD: Guvernul Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării

Reprezentanţii PSD susţin că Guvernul Cîţu „pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării” şi că nu le-au ajuns liberalilor cât „au furat din împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut”.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! Nici cât au furat din împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut. Acum, Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Spune NU vânzării celor mai puternice și mai rentabile companii de stat!”, este mesajul postat de conducerea PSD pe pagina de Facebook a partidului.

„Spune NU vânzării CEC Bank, Aeroporturi Bucuresti, Tarom, Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica”, au mai scris social-democraţii pe Facebook.

 

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Vrea să vândă pe nimic cele mai puternice și mai rentabile companii de stat. Pune la cale cel mai mare jaf”

Marcel Ciolacu a reacţionat după ce premierul Cîţu a anunţat că Guvernul vrea să modifice legislaţia pentru a putea vinde acţiunile deţinute de stat la companiile naţionale. Preşedintele PSD a acuzat Guvernul că ar pune la cale „cel mai mare jaf din istoria modernă a țării”.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!

Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.


loading...