Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Vrea să vândă pe nimic cele mai puternice și mai rentabile companii de stat. Pune la cale cel mai mare jaf”

Marcel Ciolacu a reacţionat după ce premierul Cîţu a anunţat că Guvernul vrea să modifice legislaţia pentru a putea vinde acţiunile deţinute de stat la companiile naţionale. Preşedintele PSD a acuzat Guvernul că ar pune la cale "cel mai mare jaf din istoria modernă a țării".

14 ian. 2021, 14:12
Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu. „Vrea să vândă pe nimic cele mai puternice și mai rentabile companii de stat. Pune la cale cel mai mare jaf”

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu, în contextul în care premierul a anunţat că legea privind neînstrăinarea acţiunilor deţinute de stat la companiile naţionale va fi abrogată.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!

Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl spulberă pe Florin Cîţu privind vânzarea acţiunilor statului. „Şi acum ne vom opune”

„Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de #PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă!

România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!”, a conchis preşedintele PSD.

Citeşte şi: Acţiunile deţinute de stat la companiile naţionale ar putea fi vândute. Cîţu: „Vom abroga acea lege, cu totul”

De asemenea, Marcel Ciolacu a criticat alianţa guvernamentală PNL – USR PLUS – UDMR, despre care spune că are ca obiectiv „împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid”.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!”, scrie Ciolacu într-o postare pe Facebook.

„Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS.
Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze!”, mai scrie preşedintele PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac la PNL – USR PLUS şi UDMR: Singurul obiectiv este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!