PSD îl trollează pe Florin Cîţu pe Facebook: „Dacă am trăi într-o Românie normală, eraţi toţi acasă”

Pagina de Facebook a PSD a postat un comentariu la postarea lui Florin Cîţu referitoare la directorul CFR, despre care spune că, dacă ar fi fost în subordinea sa, ar fi fost deja demis.

29 iul. 2021, 16:55
PSD îl trollează pe Florin Cîţu pe Facebook: „Dacă am trăi într-o Românie normală, eraţi toţi acasă”

Pagina oficială a Partidului Social Democrat a sesizat potenţialul de viralizare al postării lui Florin Cîţu şi a publicat un comentariu care a prins la rândul său foarte repede la public, strângând în mai putin de două ore 790 de reacţii si  aproape 300 de răspunsuri.

“Dacă am trăi într-o Românie #normală și #educată, și tu, Florin Cîțu, și Drulă și șeful CFR erați astăzi acasă”, arată comentariul la mesajul publicat de Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu a scris un mesaj, pe Facebook, adresat ministrului Transporturilor, în care îi sugerează că directorul CFR, Ovidiu Vizante, ar trebui demis. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul.

Florin Cîţu, asaltat de comentarii acide: „Lucrează la guvern Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Poate dați de el”

Mesajul premierului vine după reacția nervoasă a directorului CFR care a fost întrebat despre situația unor copii blocați 8 ore într-un tren, în câmp.

Comentariul PSD nu a fost singurul care l-a ironizat sau criticat pe premierul Cîţu, majoritatea fiind în aceeaşi notă.

„Dar nu vorbiți între voi sau știți sa va dați mari pe Facebook? Catalin Cătălin Drulă, ia uite ca prim-ministrul vrea sa-ti transmită ceva!”, a comentat alt utilizator.

„Cei care se ocupa de PNRR lucreaza in Guvern, de exemplu. Tocmai azi in presa din Germania a aparut un articol care face praf PNRR-ul Romaniei. Nu se aplica metoda si aici?”, i-a transmis premierului un alt urmăritor.

Citeşte şi: Tudose despre șeful CFR: „Darwin a murit căutând ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om. Dacă mai trăia acum era mai lămurit!”