Tudose despre șeful CFR: „Darwin a murit căutând ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om. Dacă mai trăia acum era mai lămurit!”

Tudose a postat o serie de ironii la adresa directorului CFR, Ovidiu Vizante. Liderul PSD l-a desconsiderat pe șeful căilor ferate române și l-a numit veriga lipsă în lanțul evoluției umane.

29 iul. 2021, 15:54
Tudose despre șeful CFR: „Darwin a murit căutând ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om. Dacă mai trăia  acum era mai lămurit!”

Tudose a o postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îl ironizează pe directorului CFR, pe care îl numește „creatura” care umple locul dintre maimuță și om, în teoria evoluției propusă de Darwin.

Ovidiu Vizante. Acesta este numele formei de organizare a materiei care e ,,Șef” la CFR. Acesta declară, senin, că nu a avut ce face pentru cei 1000 de călători ce au stat aproape 10 ore blocați într-un tren la 100km de București. Fiindcă a căzut un pom. Și a declarat, tot senin, întrebat de un reporter, că nu avea cum să trimită nici apă. Dar le va da când vor ajunge în București!
Generos. Dacă citiți toată ,,declarația“ lui, indiferența și suficiența, tonul de ,,jupân”, nonșalanța cu care omu’ e consternat că e luat la întrebări despre ce trebuia sa facă el…. devine clar că personajul va ajunge în #echipacâștigătoare alături de Cîțu!
Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane, nu găsea ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om.
Dacă mai trăia (la mulți ani Darwin), acum era mai lămurit!
Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR! Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia…..” , a declarat contrariat Tudose, pe Facebook.

Directorul CFR Călători se scuză pentru declarațiile halucinante: „A fost un moment de lipsă de concentrare”

Directorul CFR Călători

, Ovidiu Vizante, a reacționat vizibil iritat atunci când a fost întrebat de un jurnalist Antena 3 de ce nu s-a găsit o soluție pentru acei copii: „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”, a spus directorul.

Acum, șeful CFR Călători a revenit asupra declarației sale și spune că a fost un „moment de lipsă de concentrare”. „A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a explicat Vizante.

Directorul CFR Călători asigură toți pasagerii că, mai ales în situații dificile, compania a depus și depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile survenite cât mai rapid.

Ministrul Transporturilor a mărturisit că și fiul său în vârstă de patru ani se afla săptămâna trecută într-un tren care se îndrepta spre Constanța.

”Pasagerii care au plătit bilet se află într-o situație foarte neplăcută (n.red. – ministrul face referire la trenul plin cu copii care a staționat aproape nouă ore în apropiere de București, la Fundulea). Copilul meu de patru ani s-a aflat săptămâna trecută într-un tren spre Constanța. Putea să i se întâmple lui (n.red. – să întârzie ore întregi, din cauza faptului că trenul în care se afla a stat blocat în câmp). Nu era un tren ministerial, era un tren obișnuit. Le cer scuze oamenilor care se află în situația asta”, a spus Cătălin Drulă.