PSD îşi caută candidat pentru Primăria Capitalei. Dragnea: „Nu avem o soluţie astăzi”

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că formaţiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primăria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi "un partid mare", iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor începe în perioada imediat următoare.

07 sept. 2015, 11:33
PSD îşi caută candidat pentru Primăria Capitalei. Dragnea: „Nu avem o soluţie astăzi”

„PSD constată că în Bucureşti competiţia pentru primăria Capitalei este resetată total. Începând de astăzi vom realiza nişte analize extrem de serioase cu privire la ceea ce trebuie să facă PSD în Bucureşti, atât pentru primăriile de sector, cât şi pentru primăria Capitalei. Nu avem o soluţie astăzi. Nu ne permitem să aruncăm în joc nume„, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă, de principiu, social-democraţii ar putea ajunge la un consens în cadrul coaliţiei pentru susţinerea unui candidat de la un alt partid, cum ar fi de exemplu UNPR, Dragnea a spus că PSD ar trebui să aibă un candidat propriu.

PSD este un partid mare. Eu cred că are capacitatea să aibă un candidat propriu la Primăria Capitalei. Dacă PSD nu va avea un candidat propriu atunci nu avem dreptul să ne mai numim partid mare”, a explicat liderul interimar al PSD.

În ceea ce îl priveşte pe Sorin Oprescu, Dragnea a spus că nu se poate el pronunţa cu privire la o eventuală demisie a primarului. „Este un lucru nedorit, nu-i doresc nimănui aşa ceva, dar dl. Sorin Oprescu, ca orice om din ţara asta, trebuie să răspundă în faţa justiţiei, care-l va găsi vinovat sau nevinovat”, a spus acesta.

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea: „Oprescu să răspundă în faţa justiţiei. Nu îi spun eu dacă să îşi dea demisia”