PSD, la un pas de a i se pune sechestru pe bunuri. VEZI CINE VREA SĂ-L EXECUTE

Un executor judecătoresc a bătut la poarta sediului central al PSD, deoarece o firmă din Sibiu are de recuperat 5.000 de euro de la social-democraţi, iar conturile partidului sunt goale, scrie Evenimentul Zilei.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 07:48
PSD, la un pas de a i se pune sechestru pe bunuri. VEZI CINE VREA SĂ-L EXECUTE

Vizita executorului a avut loc în perioada în care preşedintele PSD, Victor Ponta, este plecat la Washington, informează România TV. Datoria reprezintă contravaloarea folosirii unui sediu în Sibiu de către PSD.

Potrivit Evenimentului Zilei, firma în cauză a obţinut sechestru pe conturile partidului, dar visteria PSD este goală. Astfel, executorul a venit la sediul din Kisseleff pentru a recupera bunuri în contul celor 5.000 de euro.

„Având în vedere faptul că mai întâi s-a făcut o poprire și nu s-a găsit niciun ban în conturile partidului social democrat atunci a trebuit să trecem la această formă de executare pentru a recupera creanța clienților noștri. Trebuie să găsim un calculator, un birou”, a spus Mihai Chehaian, avocat.

Trezorierul s-a trezit cu reclamanţii la sediu. „Ne surprinde modul în care au procedat după ce, timp de doi ani, am avut parte numai de tăcere. Nu au fost respectate procedurile de somaţie”, a spus Mircea Drăghici, trezorier PSD.

După două ore de discuţii cu secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, şi cu trezorierul Mircea Drăghici, cele două părţi au ajuns la un compromis.

„S-a acordat un termen până luni. Dacă nu plătesc probabil că se va continua executarea, vom vedea, se pare că partidul nu dispune de lichidități, nu are cum să achite această sumă”, a spus Mihai Chehaian. Trezorierul PSD a propus eşalonarea datoriei de 5.000 de euro pe 6 luni. „Au venit aici absolut nelegal, fără a ne remite în prealabil o notificare scrisă cu dată şi ora la care vor fi prezenţi”, a adăugat Mircea Drăghici.