PSD, mesaj dur pe facebook la adresa lui Iohannis: „Să îşi ceară scuze de la copii”

PSD consideră că preşedintele Klaus Ioahnnis trebuie să îşi ceară scuze de la copii pentru amânarea majorării alocaţiilor şi de la comunităţile locale pentru întârzierea inutilă a investiţiilor, după ce Curtea Cotstituţională i-a respins sesizarea privind bugetul pe 2019.

06 mart. 2019, 11:16
PSD, mesaj dur pe facebook la adresa lui Iohannis: „Să îşi ceară scuze de la copii”

„IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎŞI CEARĂ SCUZE de la copii pentru amânarea majorării alocaţiilor şi de la comunităţile locale pentru întârzierea inutilă a investiţiilor! Decizia Curţii Constituţionale prin care este respinsă plângerea preşedintelui împotriva bugetului de stat arată că singurul scop al lui Iohannis a fost să blocheze guvernarea PSD, aşa cum am văzut şi în cazul blocării nominalizărilor miniştrilor la Transporturi şi Dezvoltare”, afirmă social-democraţii.

Ei susţine că gestul preşedintelui a fost „doar o manevră electorală prin care Iohannis a vrut să împiedice PSD să realizeze lucruri bune pentru cetăţeni: investiţii în dezvoltarea locală, investiţii în sănătate, majorări de pensii şi salarii sau creşteri ale alocaţiilor pentru copii”.

„PSD nu va renunţa! Vom continua să îndeplinim programul de guvernare votat de cetăţeni!”, dă asigurări PSD.