PSD, noi acuzaţii la adresa Guvernului Cîţu: „Nu e de ajuns că vă scumpesc viaţa! Vă mai şi taxează fără milă”

PSD acuză Guvernul PNL că a mărit numărul taxelor și impozitelor. „Nu e de ajuns că vă scumpesc viața! Vă mai și taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri”, susţin reprezentanţii PSD într-o postare pe pagina de Facebook.

18 feb. 2021, 13:02
PSD, noi acuzaţii la adresa Guvernului Cîţu: „Nu e de ajuns că vă scumpesc viaţa! Vă mai şi taxează fără milă”
PSD, noi acuzaţii la adresa Guvernului Cîţu: "Nu e de ajuns că vă scumpesc viaţa! Vă mai şi taxează fără milă"

„Nu e suficient că vă taie veniturile! Nu e de ajuns că vă scumpesc viața! Vă mai și taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri! Și asta în timp ce PNL și USR-PLUS mint cu tupeu prin sloganuri gen “ZERO TAXE”! Crescând taxele pentru toți, fără să se atingă însă de cei bogați, guvernarea Dreptei produce în fiecare zi nedreptate”, susţin reprezentanţii PSD într-o postare pe pagina de Facebook.

Social-democrații au postat și un clip video, în care apar Ludovic Orban, care afirmă că „nu vom creşte txele şi impozitele”, precum și premierul Florin Cîțu, care declară că „Partidul Naţional Liberal nu introduce taxe, nu va introduce taxe nici anul viitor”.

Citeşte şi: Taxele nu vor creşte în 2021: „Este o linie roşie pe care nu o vom trece”

În videoclip se face şi o comparaţie a numărului de taxe şi impozite din decembrie 2019, când erau 241, şi februarie 2021, când numărul a ajuns la 274, adică 33 de noi taxe, mai susţin reprezentanţii PSD.

Citeşte şi: Taxele au explodat în toată România. Care este cel mai scump judeţ din ţară: „Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil”

Şi tot într-o postare pe Facebook, președintele PSD Marcel Ciolacu acuză Guvernul că vrea „să lase în paragină sute de lăcașuri de cult”.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor.
Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!
După ce au alocat #Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!
Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național! Nu puteți să distrugeți credința, demnitatea și tradițiile acestui popor!”, se arată în postarea pe pagina de Facebook a PSD.