PSD, obligat de instanţă să dea detalii despre costul turneului lui Dancilă, în Moldova. Cine a plătit elicopterul şi scopul vizitei

Tribunalul Iasi a decis marti sa oblige PSD sa comunice in scris mai multe informatii privind vizita si transportul Vioricai Dancila in turneul electoral din august 2019. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, potrivit ziare.com.

RomaniaTV.net
04 dec. 2019, 09:52
PSD, obligat de instanţă să dea detalii despre costul turneului lui Dancilă, în Moldova. Cine a plătit elicopterul şi scopul vizitei

Partidul Social Democrat este obligat sa faca publice mai multe informatii legate de vizita fostului lider al partidului, Viorica Dancila, facuta in vara anului 2019 in Moldova. Conducerea social-democrată trebuie să comunice costul transportului cu elicopterul, sursa fondurilor, firma care a inchiriat aparatul de zbor si scopul vizitei.

Procesul a fost deschis de Daniela Mitrofan după ce PSD a refuzat să-i răspundă la mai multe intrebări legate de costul vizitei Vioricăi Dăncilă în Moldova. 

Întrebat de presă, în vara anului 2019, despre închirierea unui elicopter privat pentru deplasarea candidatului PSD Viorica Dăncilă în Moldova, secretarul general al PSD de la acea vreme Mihai Fifor spunea că elicopterul cu care a mers Dăncilă a fost închiriat de PSD. „Este un elicopter inchiriat din banii PSD„, declara Mihai Fifor.