PSD Prahova a desemnat candidatul pentru Primăria Campina. Cine este Irina Mihaela Nistor

PSD Prahova și-a lansat vineri candidatul pentru Primăria Câmpina. Social-democrații au desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor să candideze la alegerile din 2024, pentru funcția de primar al municipiului Câmpina.

26 mai 2023, 21:48
PSD Prahova a desemnat candidatul pentru Primăria Campina. Cine este Irina Mihaela Nistor
PSD Prahova a desemnat candidatul pentru Primăria Campina. Cine este Irina Mihaela Nistor

PSD Prahova a desemnat candidatul pentru Primăria Campina. Astfel, Irina Mihaela Nistor a devenit prima femeie din istoria PSD propusă pentru funcția de primar al orașului Câmpina.

Citește și Surse: Rotativa guvernamentală amânată până în toamnă. Ce informații s-au aflat de la membrii PNL

PSD Prahova a desemnat candidatul pentru Primăria Campina

Lansarea candidaturii Irinei Mihaela Nistor a avut loc într-un cadru festiv la Casa de Cultură Geo Bogza, din Câmpina, la care au participat mai multe personalități politice naționale, reprezentanți ai organizației județene PSD Prahova, dar și membrii ai comunității locale.

Senatorii Laura Moagher și Radu Oprea, deputații Bogdan Toader și Rodica Paraschiv, Simona Maya Teodoroiu şi prefectul Virgil Nanu se numără printre oficialii care au venit să își arate sprijinul față de Irina Mihaela Nistor pentru viitoarele alegeri de anul viitor

„Astăzi, Biroul politic local s-a întrunit pentru a desemna candidatul PSD Câmpina pentru funcția de Primar la alegerile ce vor avea loc în anul 2024. Alegerea noastră s-a inspirat din proiectul “Femeile ne dau puterea!”, proiect al Partidului Social Democrat. În urma votului unanim exprimat, doamna Irina Mihaela Nistor a fost desemnată candidatul PSD Câmpina la funcția de primar pentru alegerile care vor avea loc anul următor. Succes, Irina!”, a transmis organizatia PSD Campina.

Irina Mihaela Nistor este absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice și are un Master în Managementul Sectorului Public, obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Între anii 2006 și 2010, social-democrata a fost consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului municipiului Câmpina. Iar din 2010 și până în 2022 a fost Șeful Serviciului Control al Poliției Locale Câmpina.

În prezent, Irina Mihaela Nistor este angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Citește și VIDEO| Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan. ”Ia uite ce copaci frumoși, ăștia sunt ilegali”