VIDEO| Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan. ”Ia uite ce copaci frumoși, ăștia sunt ilegali”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, nu se lasă și lansează un nou atac la adresa lui Nicușor Dan. Negoiță a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care îl ironizează pe primarul General al Capitalei, despre care a spus că urăște verdele și adoră poluarea în care trăiesc bucureștenii.

26 mai 2023, 19:42
VIDEO| Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan. ”Ia uite ce copaci frumoși, ăștia sunt ilegali”
VIDEO| Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan

Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan. Serialul ”Palmierii” continuă! Nicușor Dan nu scapă de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care și-a luat revanșa după scandalul palmierilor scoși de primarul General, din Piața Unirii, din Capitală.

Citește și Robert Negoiță tună și fulgeră! Primarul Sectorului 3 acuză un nou sabotaj și a depus plângere la poliție. ”Mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor”

Robert Negoiță, o nouă ironie la adresa lui Nicușor Dan

Robert Negoiță a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un filmuleț în care prezintă câțiva copaci plantați pe bulevardul I.C. Brătianu din București.

Edilul nu s-a oprit aici și la un moment dat, s-a agățat de unul dintre pomi, după care i-a transmis un mesaj dur lui Nicușor Dan.

Primarul Sectorului 3 l-a întrebat pe primarul General dacă nu vrea să meargă și să scoată și acei copaci, după modelul palmierilor din Piața Unirii. Mai mult, Negoiță l-a acuzat pe Nicușor Dan că nu îi place verdele și că preferă să îi lase pe bucureșteni să sufere de pe urma poluării.

”Ia uite ce copaci frumoși, atât de necesari în mijlocul Bucureștiului, mai ales că vine acum vara, e cald, e multă poluare. (…) Uitați cum arată aliniamentele acestea de aici de pe Brătianu, arată superb. (…) Chiar dacă nu ține de Primăria Sector 3, că nu e administrat de noi, am intrat noi și am făcut treaba asta aici, am edificat acest spațiu verde, cu copaci, cu lavandă.

Domnu Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali. Ăsta, săracu, e copac ilegal. Nu vreți domnu Nicușor Dan să veniți să-l dați afară de aici? Scoateți-l, că nu vă place verdele, nu vă place frumosul, vă deranjează copacii, cei care fac ceva, dar n-am să vă las. Să vă ferească Dumnezeu, nu aveți ce face aici, țineți-vă departe de zona asta pentru că am reușit cu greu să prindem acești copaci că e o zonă prea poluată. Da, copacii sunt ființe vii și suferă de poluare la fel ca și noi oamenii și ne-a fost foarte greu să-i prindem aici”, a spus Robert Negoiță, în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și Răzbunare ca în junglă! Nicușor Dan defrișează palmierii lui Robert Negoiță abia plantați în Piața Unirii. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe”