PSD, reacţie după decizia CCR de a dubla alocaţiile copiilor: Erau bani suficienţi, dar Orban i-a transferat în puşculiţa electorală

Social-democraţii i-au transmis premierului Ludovic Orban că putea să dubleze alocaţiile copiilor dacă nu băga banii din buget "în puşculiţa electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată". Reprezentanţii PSD adaugă că judecătorii Curţii Constituţionale au spus din nou Guvernului că legea privind dublarea alocaţiilor trebuie respectată.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 11:33
PSD, reacţie după decizia CCR de a dubla alocaţiile copiilor: Erau bani suficienţi, dar Orban i-a transferat în puşculiţa electorală

„Orban trebuie să restituie urgent în buget banii pe care i-a transferat în puşculiţa electorală a PNL pentru a cumpăra primari la bucată! Banii aceia erau suficienţi pentru dublarea alocaţiilor copiilor!”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit celor din PSD, prin decizia CCR de a respinge sesizarea Executivului privind legea de respingere a OUG care prevede creşterea etapizată a alocaţiilor pentru copii a transmis din nou Guvernului că legislaţia trebuie respectată, iar alocaţiile dublate.

„Astăzi , Curtea Constituţională le-a mai spus încă o dată că Legea privind dublarea alocaţiilor trebuie respectată. Oare de câte ori trebuie să le mai spună că o lege, votată de Parlament şi promulgată de Preşedinte, trebuie respectată?!!”, au mai spus cei din PSD.