PSD, reacţie dură după contestarea bugetului: Tare mi-aş dori să-l suspendăm pe Iohannis!

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a criticat decizia președintelui României de a trimite legea bugetului la CCR, mentionand ca la nivelul partidului nu se va lua o decizie de suspendare, insa personal si-ar dori acest lucru. Mai mult, liderul PSD Vaslui spune că șeful statului este inconstient.

22 feb. 2019, 10:08
PSD, reacţie dură după contestarea bugetului: Tare mi-aş dori să-l suspendăm pe Iohannis!

„Apare ideea ca singurul tatuc al natiunii care are grija de tara e domnul Klaus Iohannis. Dorește doar sa impiedice bugetul. Noi investim in programele nationale fonduri UE intr-un numar masiv de lucrari. Facem progrese remarcabile in ce priveste drumurile, scolile. Imi pare foarte rau de masura pe care trebuie sa o luam. Nu il vom suspenda, dar tare mi-as dori. Evident ca nu se va intampla, ca sunt comandamente politice mai inalte, care nu ne permit sa ne jucam cu asemenea chestiuni. E inconstient daca isi permite sa faca lucrul acesta in momentul acesta”, a declarat, la Digi24, Dumitru Buzatu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că guvernarea PSD a eşuat, nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este „bugetul ruşinii naţionale”, care nu doar că pune în pericol economia naţională, dar are aspecte clare de neconstituţionalitate. Preşedintele a anunţat că va sesiza CCR în privinţa bugetului. Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a trimite bugetul la Curtea Constituţională (CCR) este total inoportun şi nejustificat.