PSD, reacţie la declaraţiile lui Klaus Iohannis: „Zero soluţii. Legile Justiţiei nu se discută în sediul de campanie al PNL”

Reprezentanţii PSD au postat un mesaj pe Facebook prin care i-au transmis preşedintelui Klaus Iohanis faptul că legile Justiţiei nu "se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent prin consultarea societăţii civile şi a asociaţiilor de magistraţi şi prin dezbateri în plenul Parlamentului”. De asemenea, aceştia susţin că raportul Comisiei Europene privind statul de drept este „un cartonaş roşu” pentru şeful statului care nu a fost în stare să facă nimic în acest domeniu, în ultimele luni.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 18:02
PSD, reacţie la declaraţiile lui Klaus Iohannis: „Zero soluţii. Legile Justiţiei nu se discută în sediul de campanie al PNL”

„Zero soluții pentru pandemie! Doar alegeri și multă trufie! Așa arată delirul unui om învins. Președintele PNL, Klaus Iohannis, știe că PNL n-ar fi depășit 30% dacă nu ar fi avut două proptele, USR – PLUS și pleava de la PSD formată din traseiști cumpărați la bucată” , se arată în mesajul PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre fraudarea alegerilor: „Este pur şi simplu inacceptabil. Cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere”

Reprezentanţii PSD susţin că PNL a eşuat în gestionarea pandemiei, au distrus economia şi au generat haos cu deschiderea şcolilor. Mai mult decât atât, conform PSD, Partidul Naţional Liberal a contestat şi alegerile pe care le-au organizat.

„Au eșuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia. Au generat un haos cu deschiderea școlilor. Și au ajuns să conteste până și alegerile pe care tot ei le-au organizat. PSD îi transmite lui Iohannis două lucruri: 1. Legile justiției NU se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent prin consultarea societății civile și a asociațiilor de magistrați și prin dezbateri în plenul Parlamentului. 2. Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene de azi este un cartonaș roșu pentru Iohannis, care n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu. P.S.: România a atins un nou record de infectări cu COVID-19. Dar lui Iohannis nu îi pasă de sănătatea românilor. El este interesat doar de sănătatea lui. Și cei 2 mii de români infectați și-ar fi dorit să nu fie nevoiți să își facă vreodată vreun test, domnule Iohannis!” , se arată în mesajul reprezentanţilor PSD.