PSD : recenzorii strâng semnături pentru proiecte PDL

Senatorul PSD Iulian Bădescu susține că recenzorii din Ploiești strâng semnături pentru proiectele PDL, alaturi de datele pentru întocmirea formulare de recensământ.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 13:04
PSD : recenzorii strâng semnături pentru proiecte PDL

„Recenzorii le-au prezentat locatarilor scrisoarea deschisă lansată în cadrul Campaniei PD-L „Semnează pentru sănătatea ta!”, precum şi pliantul „Decide soarta câinilor fără stăpân!” şi le-au cerut acestora să completeze o listă de semnături” spune Iulian Bădescu.

„Consider că această atitudine reprezintă un abuz grav al recenzorilor din zonele respective în ceea ce priveşte îndeplinirea atribuţiilor ce le revin, conform Notei nr. 90269/26.10.2011 emisă de către Institutul Naţional de Statistică”  mai spune acesta.

Iulian Bădescu a înaintat către Comisia de recensământ a municipiului Ploiești o solitare pentru a se lua măsurile cuvenite.

Noile acuzații ale PSD vin după ce, săptămâna trecută, mai mulți lideri și reprezentați ai partidului au atras atenția asupra faptului că CNP-urile colectate la recensământ ar putea fi utilizate de actuala putere, pentru a frauda alegerile de anul viitor.