PSD sector 3 a primit 600 de noi membri

PSD s-a înnoit cu 600 de membri. Aceştia şi-au depus adeziunea la filiala PSD din sectorul 3, în cadrul unei manifestări organizate la hotelul deţinut de coordonatorul organizaţiei, deputatul Robert Negoiţă. Atât el, cât şi vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, le-au urat bun venit noilor membri, informează România TV.

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 07:42
PSD sector 3 a primit 600 de noi membri

Organizaţia PSD a sectorului 3 şi-a întâmpinat cu mare fast cei 600 de noi membri. Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, le-a spus că primul pas ar fi să citească din dicţionar definiţia politicii, lucru pe care l-a făcut şi ea când a păşit pe acest drum.

„M-a impresionat, sincer vă mărturisesc, definiţia. Scrie acolo politica este arta de a te pune în slujba oamenilor, şi să nu uite niciodată această definiţie”, a spus Ecaterina Andronescu.

Robert Negoiţă, coordonatorul organizaţiei PSD sector 3, nu a ratat ocazia de a critica puterea. „O mişcare populară e ceea facem noi,  582 de membri s-au înscris azi în PSD, asta e mişcarea populară, aceea e mişcare de …gaşcă de infractori în care se adună cu toţii să încerce să-i mai păcălească o dată pe români”, a declarat Negoiţă.

Tineri sau mai în vîrstă, noii social-democraţi s-au arătat entuziaşti cu privire la viitorul lor în partid.

Invitaţii au fost trataţi cu mâncare, băutură, muzică. Şi discuţii cu Robert Negoiţă, care a trecut pe la fiecare masă să-şi salute noii colegi de partid.