PSD: Standard & Poor's a dat un cartonaş roşu "ministrului Gaură" Florin Cîţu

Publicat: Miercuri, 11 Decembrie 2019 15:03 // Actualizat: Miercuri, 11 Decembrie 2019 15:03 // Sursa: romaniatv.net

Standard & Poor's a dat un cartonaş roşu ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, şi a scăzut ratingul României, ceea ce înseamnă dobânzi mai mari la împrumuturi şi venituri mai mici pentru români, susţin social-democraţii pe pagina de Facebook. 

"Într-un proiect de lege, Guvernul PNL anunţă că se va împrumuta până la 45% din PIB, adică peste 100 miliarde lei în 2020! Pe lângă cele 15 - 20 miliarde din 2019! De trei - patru ori mai mult decât Guvernul PSD! România nu s-a împrumutat atât de mult nici în vârful crizei economice, în 2010. Într-un singur an, PNL va creşte cu o treime datoria guvernamentală acumulată în 30 de ani. În plus Standard & Poor's a dat un cartonaş roşu 'ministrului Gaură' (Florin Cîţu - n.r.) şi a scăzut ratingul României, ceea ce înseamnă dobânzi mai mari la împrumuturi şi venituri mai mici pentru români!", se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Florin Cîţu aruncă în spatele PSD schimbarea ratingului României în negativ, de S&P. "E urmare a iresponsabilităţii politicii fiscale"

Standard & Poor's (S&P) a înrăutăţit perspectiva ratingului României de la stabilă la negativă, din cauza creşterii deficitului, şi a confirmat calificativul "BBB-/A-3" pentru datoria pe termen lung şi scurt în valută şi în monedă locală, se arată într-un comunicat al agenţiei de evaluare financiară.

Prima lovitură externă primită de guvernul liberal Standard & Poor's a înrăutăţit la negativ perspectiva ratingului României

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Florin Citu ministrul Gaura Standard & Poor's Standard & Poor's rating Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H