PSD taxează ieşirea la terasă a lui Ludovic Orban: „A instalat o guvernare de bodegă şi trage toată ţara după el, sub masă”

Partidul Social Democrat a reacţionat pe pagina oficială de Facebook la ieşirea de sâmbătă seara a lui Ludovic orban la terasele din Centrul Vechi, unde a băut bere.

07 iun. 2020, 12:02
PSD taxează ieşirea la terasă a lui Ludovic Orban: „A instalat o guvernare de bodegă şi trage toată ţara după el, sub masă”

Textul postării PSD este însoţit de o fotografie în care Ludovic Orban soarbe dintr-o halbă de bere. În continuare urmează critici foarte dure la adresa premierului şi guvernării liberale.

Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu “școala vieții” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor!

Premierul și ministrul Sănătății se plâng că managementul sanitar este la pământ, dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București.

Citeşte şi Reacţia Gabrielei Firea după imaginile cu Ludovic Orban în Centrul Vechi. Cum a comentat primarul relaxarea premierului

Au ales ca director de spital un liberal care declară mândru că “școala vieții” e mai importantă decât orice universitate!

Duplicitatea și demagogia PNL împart țara în două: în vorbe, trăim în #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă!”, se arată în postarea PSD.